Greitas tinginių Napoleonas be uogienės

Kategorija: Desertų receptai


Greitas tinginių Napoleonas be uogienės

Paskelbė:

Ingredientai

  • Šaldyta bemielė sluoksniuota tešla: 2 pakuotės
  • Sviestas: 200 g (82 proc.)
  • Saldintas sutirštintas pienas: 1 skardinė (397 g)
  • Vanilė: šiek tiek


Recepto paruošimas

1. Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros.

2. Tešla iškočioti. Kad būtų lengviau, kočioti galima ant kepimo popieriaus pabarsčius miltais.

3. Lėkštutės pagalba išpjauti 10 vienodų tešlos apskritimų, 15 cm skersmens.

4. Išpjautus apskritimus išdėlioti į kepimo popieriumi išklotas skardas. Lakštus subadyti šakute.

5. Dėti į įkaitusią orkaitę ir kepti apie 10 - 15 min. Iškepti ir tešlos likučius, jie pravers trupiniams.

6. Iškepusius lakštus atidėti, kad pilnai atvėstų.

7. Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su sutirštintu pienu ir vanile.

8. Tešlos lakštus sluoksniuoti kiekvieną aptepant kremu. Aptepti ir paskutinį lakštą.

9. Tortą uždengti maistine plėvele, paslėgti sunkesne pjaustymo lentele ir padėti į šaldytuvą nakčiai.

10. Kitą dieną tortą galima apibarstyti tešlos trupiniais.

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook