Bananinis braunis su riešutų sviestu ir proteino milteliais
Kategorija: Desertų receptai

Ingredientai
- Bananai: 3 vnt
- Riešutų sviestas: 150 g
- Kakavos milteliai: 20 g
- Agavų sirupas: 20 ml (neprivaloma, priklauso nuo pageidaujamo saldumo)
- Proteino milteliai: 30 g
- Riešutai papuošimui: 40 g
Recepto paruošimas
1. Sudėkite bananus, riešutų sviestą, kakavos miltelius, agavų sirupą ir proteino miltelius į trintuvą.
2. Sutrinkite visus ingredientus iki vientisos, kreminės masės.
3. Paruoštą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardelę.
4. Užbarstykite riešutais ant viršaus pagal skonį.
5. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 25 minutes.
6. Išimkite iš orkaitės ir palikite visiškai atvėsti kambario temperatūroje.
7. Kad braunis būtų dar skanesnis, įdėkite jį į šaldytuvą bent kelioms valandoms. Tai suteiks papildomo tekstūros vientisumo.
8. Santrauka: „Bananinis braunis su riešutų sviestu ir proteino milteliais“ yra ne tik skanus desertas, bet ir puikus baltymų bei sveikųjų riebalų šaltinis. Pasirinkdami šį receptą, mėgausitės natūraliu saldumu ir turtinga tekstūra. Šis braunis yra lengvai pritaikomas skirtingiems skoniams ir mitybos įpročiams, todėl galite eksperimentuoti su įvairiomis ingredientų alternatyvomis.
Panašūs receptai











