Saldus varškės dubenėlis su graikišku jogurtu ir migdolų kremu
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Varškė (9%): 90 g
- Graikiškas jogurtas: 2 a. š.
- Migdolų kremas: 1 a. š.
- Džiovintos spanguolės: keletas
- Žalioji arbata: puodelis
Recepto paruošimas
1. Į mažą dubenėlį dedama varškė ir graikiškas jogurtas. Viską sumaišyti, kol masė taps vienalytė.
2. Ant viršaus uždedamas šaukštelis migdolų kremo ir išbarstomos džiovintos spanguolės.
3. Patiekti su puodeliu šviežiai užplikytos žaliosios arbatos.
4. Santrauka: Šis paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas yra idealus pasirinkimas lengvai vakarienei ar net desertui. Varškė ir graikiškas jogurtas aprūpina organizmą baltymais ir kalciu, o migdolų kremas ir spanguolės prideda papildomos energijos ir skonių įvairovės.
Avižiniai sausainiai su džiovintomis spanguolėmis ir migdolų drožlėmis
Avižiniai sausainiai su džiovintomis spanguolėmis ir migdolų drožlėmis
Varškės ir rikotos apkepas su kukurūzų kruopomis
Apverstas rabarbarų pyragas su migdolų miltais ir jogurtu
Keksiukai su graikišku jogurtu ir šilauogėmis
Bananiniai keksiukai su spanguolėmis
Klasikinis tiramisu
Keksiukai su nutella
Cukinijų keksas su varškės sūriu
Avižinių dribsnių duona su graikišku jogurtu kepta orkaitėje
Keto mityba: cinamoninės bandelės
Velykinė pascha
Obuolių štrudelis su migdolais
Burnoje tirpstantis pyragas su avietėmis
Lengvai padaromi žali sausainiai su matcha milteliais
Karamelininis Tinginys - vyniotinis su varške
Saldūs pyragėliai su riešutais ir šokoladiniu glajumi
Baltas varškės tinginys su kondensuotu pienu
Migdolų pyragas su uogiene
Tartaletės su šokoladiniu kremu
Varškės ir slyvų tortas pagal Beatą
Trapios tešlos obuolių pyragas
Apelsinų ir migdolų pyragas
Velykinė pascha su varške ir razinomis, be kiaušinių