Gaivus pusryčių dubenėlis su graikišku jogurtu, granola ir uogomis
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Graikiškas jogurtas: 200 ml
- Granola: 50 g
- Šviežios uogos arba vaisiai (pvz., braškės, mėlynės, avietės): 100 g.
Recepto paruošimas
1. Supilkite natūralų graikišką jogurtą į dubenėlį ir tolygiai paskleiskite.
2. Ant viršaus suberkite mėgstamą granolą, kuri suteiks traškumo ir tekstūros patiekalui.
3. Sudėkite pasirinktus vaisius arba uogas – galite derinti skirtingas spalvas ir skonius, kad dubenėlis atrodytų gyviau.
4. Pagardinkite patiekalą keliais lašais medaus arba šiek tiek cinamono, jei norisi papildomo skonio.
5. Santrauka: Šis lengvai paruošiamas pusryčių dubenėlis yra puikus energijos šaltinis, kupinas baltymų, vitaminų ir mineralų, kuriuos organizmas įsisavina ryte. Patiekalas yra lengvai pritaikomas kiekvieno skoniui ir sezonui.
Saldus varškės dubenėlis su graikišku jogurtu ir migdolų kremu
Tobuli varškės vafliai su uogomis
Jogurtinis želė tortas su vaisiais
Bananiniai avižinių dribsnių keksiukai, su graikišku jogurtu
Tiramisu tortas su uogomis, maskarponės sūriu, grietinėle ir kava
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Tortas „Šokoladinė avietė"
Šokolado fondiu
Sveikesni belgiški vafliai su graikišku jogurtu
Pusryčiai stiklainiuke - chia sėklų pudingas su jogurtu
Veganiškas tinginių meduolių - bananų tortas su sojų jogurtu
Kruasanai su sūriu ir šonine
Kreminė avižų košė su kava - tarsi fantastiškas desertas!
Šaltanosiai arba virtinukai su mėlynių įdaru
Varškės ir rikotos apkepas su kukurūzų kruopomis
Avižinių dribsnių duona su graikišku jogurtu kepta orkaitėje
Gaivus obuolių ir slyvų pyragas
Naminiai veganiški avietiniai ledai be laktozės, glitimo ir kiaušinių
Keksiukai su graikišku jogurtu ir šilauogėmis
Lengviausias jogurtinis tortas su kondensuotu pienu ir uogomis
JOGURTO IR MANGŲ DESERTAS STIKLINĖSE
Varškinės barankytės su uogomis
Nuostabaus skonio, lengvai pagaminamas tortas "Miško kelmas"
Naminiai veganiški avietiniai ledai be laktozės