Karštas šokoladas su migdolų pienu
Kategorija: Nealkoholiniai kokteiliai / Desertų receptai

Ingredientai
- migdolų pienas: 200 mililitrų
- kreminis kokosų pienas: 50 mililitrų
- pieniškas šokoladas: 100 gramų
- migdolų aromatas: 2 lašų
- skrudinto kokoso drožlės (papuošimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą. Į puodą supilame migdolų bei kokoso pieną, įlašiname migdolų aromatą. Supilame ištirpintą šokoladą. Tada nuolat maišydamos kaitiname ant silpnos ugnies, kol susidarys vientisa masė.
2. Jeigu karštam šokoladui trūksta saldumo - įberiame kelis šaukštelius cukraus. Patiekiame šokoladu bei kokoso drožlėmis papuoštuose induose. Lepinamės!
Panašūs receptai

Kokosiniai saldainiai - patys patys skaniausi naminiai saldainiai kokius esu ragavus!

Saldainiai Rafaelo

šokolado ir avokado triufeliai

Saldainiai: braškės šokolade - greitai pagaminamas desertas

Kokosiniai batonėliai Bounty be cukraus

“Bounty” – nekeptas varškės tortas

Skaniausi saldainiai su baltu šokoladu

Sausainių ir varškės nameliai

Karštas šokoladas | Receptas

Septynsluoksnis desertas - pradžiugins gurmanus ir saldumynų mėgėjus

Itališkas karštas šokoladas

Nekeptas desertas: šokoladiniai kokosų pyragaičiai