Klasikinis šokoladinis tinginys su kondensuotu pienu
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Sausainių: 450g (tokie kaip "Gaidelis")
- Saldintas kondensuoto pienas: 1 skardinė (397 gramų)
- Sviestas: 200g
- Kakava: 5 valg. š.
Recepto paruošimas
1. Sausainius sulaužyti kuo mažesniais gabalėliais ir sudėti į dubenį.
2. Į puodą sudėti sviesti ir dėti ant vidutinės kaitros. Kai sviestas ištirps - supilti kondensuotą pieną. Maišant suberti kakavą, kad gautųsi šokoladinė masė.
3. Viską virti kelias minutes ir viską supilti ant smulkintų sausainių. Labai gerai viską išmaišyti, kad visi sausainiai būtų pasidengę sviesto mase.
4. Sausainių masę formuoti kaip norisi. Galima dėti į pailgą kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą ir padėti į šaldytuvą. Arba galima sudėti ant kepimo popieriaus lakšto ir, stipriai spaudžiant, suformuoti ritinį. Jį suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą per naktį, kad pilnai sutvirtėtų.
Karamelinis varškės tinginys
Keptas šokoladinis tinginys be kondensuoto pieno
Tinginys su zefyrais
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Velykinis „Napoleonas“
Tinginys su varške ir kondensuotu pienu
Tinginys be kondensuoto pieno - tik trys ingredientai
Nekeptas tortas su kondensuotu pienu
Šokoladinis karamelinis pyragas
Karamelinis tinginys su šokoladu
Tobulas New York sūrio pyragas
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Karamelinis tinginys su bananais
Tiramisu nekeptas tortas
Paprasti sviestiniai sausainiai su kondensuotu pienu ir šokoladu
Paprasčiausias ir skaniausias nekeptas desertas
Tinginių vyniotinis su kondensuotu pienu, varške ir avietėmis
Karameliniai susainiai
Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Natūraliai saldūs šokoladiniai triufeliai
Nekeptas sausainių ir varškės desertas su kondensuotu pienu, pistacijomis ir slyvomis
DESERTAS: RUDIS SU "OREO" SAUSAINIAIS
ispaniškas desertas
Greitas varškinis tinginys