Šokoladinis pyragas - Šokoladainis be kiaušinių
Kategorija: Desertai
Šį kartą noriu su Jumis pasidalinti nuostabiu Amerikos virtuvės receptu - Brownie (šokoladainiu). Visada galvojau, kad jis yra kilęs iš Anglijos, bet oi aš stipriai kaip klydau. Aš tikrai esu išbandžiusi daugybe šokoladainio receptų, ši taip atsirado daug įvairiausių šokoladainio variantų mano virtuvėje.
Bet galiu pasakyti, kad šis - amerikietiškas, man pats fantastiškiausias. Jis gaunasi drėgnas, sodraus skonio ir dar gaminamas be kiaušinių. Kremo aišku galima ir nedėti ant viršaus, bet man jis čia tiko nuostabiai.Trumpai tariant, dalinuosi receptu ir tikiuosi gaminsite ir jūs.
1. Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių temperatūros.
2. Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus.
3. Tada į sausų produktų mišinį supilkite aliejų, vandenį ir gerai išmaišykite.
4. Kepimo indą ištieskite kepimo popieriumi ir supilkite šokoladinę masę į 22 centimetrų skersmens kepimo indą.
5. Kepkite maždaug pusvalandį, kol kepinys pilnai iškeps. Jokiu būdų neperkepame, nes kitaip gausis sausas.
6. Atvėsinkite ir lepinkitės!
7. Jei norisi kremo: Kremui naudojau 250 gramų maskarponės, 3 šaukštus cukraus pudros ir šlakelį citrinos sulčių.
Bet galiu pasakyti, kad šis - amerikietiškas, man pats fantastiškiausias. Jis gaunasi drėgnas, sodraus skonio ir dar gaminamas be kiaušinių. Kremo aišku galima ir nedėti ant viršaus, bet man jis čia tiko nuostabiai.Trumpai tariant, dalinuosi receptu ir tikiuosi gaminsite ir jūs.
Ingredientai
- miltai: 230 gramų
- cukrus: 200 gramų
- druska: 0,5 šaukštelio
- kepimo milteliai: 1 šaukštelio
- kokybiška kakava: 50 gramų
- aliejus: 6 šaukštų
- vanduo: 200 mililitrų
1. Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių temperatūros.
2. Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus.
3. Tada į sausų produktų mišinį supilkite aliejų, vandenį ir gerai išmaišykite.
4. Kepimo indą ištieskite kepimo popieriumi ir supilkite šokoladinę masę į 22 centimetrų skersmens kepimo indą.
5. Kepkite maždaug pusvalandį, kol kepinys pilnai iškeps. Jokiu būdų neperkepame, nes kitaip gausis sausas.
6. Atvėsinkite ir lepinkitės!
7. Jei norisi kremo: Kremui naudojau 250 gramų maskarponės, 3 šaukštus cukraus pudros ir šlakelį citrinos sulčių.
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Ideali orinė tešla virtinukams
Greitas Obuolių pyragas
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
Red velvet tortas su švelniu kremu
Veganiškas pyragas su obuoliais be kiaušinių
Patys skaniausi orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su tunu
KAKAVINIAI VAFLIAI (ARBA VAFLINIAI BLYNAI SU CINKELIU...)
Keptas brandintos jautienos antrekotas ir kumpis
Raudonojo aksomo tortas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Naminiai šokoladiniai ledai
Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė
Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Marmuriniai kiaušiniai. Kai atradau šį būdą, marginu tiktai taip
Lašišos sriuba arba thai vaikams
Silkė su saulėgrąžomis
Ant žarijų kepti grill pievagrybiai
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
Garsus Vienuolio receptas: padeda išnaikinti vėžines ląsteles ir stiprina imunitetą!
Tešla minkštutėlė, lyg pagalvė, tik vieno ingrediento dėka
Šventėms – tortas „Snickers“
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje