Burnoje tirpstantis pyragas su avietėmis
Kategorija: Desertai
Purus, tirpstantis burnoje pyragas. Su traškia migdolų plutele ir avietine rūgštele! Nieko, ko būtų galima nemėgti. Galima gaminti ir su braškėmis,ir su avietėmis ar mėlynėmis. Esu tikra, kad rezultatas bus labai gardus.
Vienintelis dalykas, kurį pamiršau, tai, patiekdama pyragą, jį apibarstyti cukraus pudra. Vėliau pasitaisiau.
Reikės:
2 vidutinio dydžio kiaušinių;
1 puodelio cukraus;
1 puodelio avietinio jogurto;
1 puodelio rapsų arba saulėgrąžų aliejaus;
1 citrinos (nutarkuotos žievelės);
1 a.š. migdolų ekstrakto;
1,5 a.š. kepimo miltelių;
2 puodelių miltų;
1 kupino puodelio aviečių;
50 g migdolų riekelių;
cukraus pudros pabarstyti.
Gaminame
* Galite viską daryti žingsnis po žingsnio, pagal taisykles – trynius atskirti nuo baltymų ir t.t., arba galite daryti taip, kaip dariau aš:
* viską, išskyrus avietes, sudėjau į didelį dubenį ir apie minutę plakiau su elektriniu mikseriu. Tada įmaišiau uogas, o tešlą supyliau į kepimo popieriumi išklotą tortinę.
* Kepiau apie 40 minučių, 185 laipsnių karštyje.
* Pravėsus nepamirškite apibarstyti cukraus pudra. Skanu valgyti dar šiltą. O jei dar ir su ledais… Mmm...
Vienintelis dalykas, kurį pamiršau, tai, patiekdama pyragą, jį apibarstyti cukraus pudra. Vėliau pasitaisiau.
Reikės:
2 vidutinio dydžio kiaušinių;
1 puodelio cukraus;
1 puodelio avietinio jogurto;
1 puodelio rapsų arba saulėgrąžų aliejaus;
1 citrinos (nutarkuotos žievelės);
1 a.š. migdolų ekstrakto;
1,5 a.š. kepimo miltelių;
2 puodelių miltų;
1 kupino puodelio aviečių;
50 g migdolų riekelių;
cukraus pudros pabarstyti.
Gaminame
* Galite viską daryti žingsnis po žingsnio, pagal taisykles – trynius atskirti nuo baltymų ir t.t., arba galite daryti taip, kaip dariau aš:
* viską, išskyrus avietes, sudėjau į didelį dubenį ir apie minutę plakiau su elektriniu mikseriu. Tada įmaišiau uogas, o tešlą supyliau į kepimo popieriumi išklotą tortinę.
* Kepiau apie 40 minučių, 185 laipsnių karštyje.
* Pravėsus nepamirškite apibarstyti cukraus pudra. Skanu valgyti dar šiltą. O jei dar ir su ledais… Mmm...
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Šventėms – tortas „Snickers“
Kiaušinius dažome natūraliai
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Raudonojo aksomo tortas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Špinatų ir aviečių salotos
Citrininis pyragas
Avietiniai keksiukai su šokolado traškučiais
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
Aviečių ir braškių šerbetas
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Desertas: Varškės "kiaušiniai" su braškėmis
Krabų lazdelių ir sūrio mini rožytės
Maskarponės putėsiai su braškėmis
Morengai su sviestiniu kremu
Tortas „Juodasis miškas“
Mielinės spurgos su džemu
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Orinukai (arba morengai)
Veganiškas pyragas su obuoliais be kiaušinių
GRIETININIAI LEDAI (3 VARIANTAI
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI
Labai skanios spurgos