Karamelinis tinginys su šokoladu

Kategorija: Desertų receptai


Karamelinis tinginys su šokoladu

Paskelbė:
Ingredientai

200 g šviesių sausainių
1/2 indelio (200 g) karamelės (tokios kaip 'Rududu')
40 g sviesto
75 g pieniško ir/ar juodo šokolado
papuošimui - cukraus pudros

Gaminimo eiga

* Sausainius sulaužykite.
* Į nedidelį dubenį sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą, karamelę, sulaužytą šokoladą. Dubenį statykite ant puodo su verdančiu vandeniu ir maišykite, kol viskas ištirps ir masė taps vientisa.
Karštą karamelės-šokolado masę pilkite ant sausainių, išmaišykite.
* Ant stalo pasitieskite lapą kepimo popieriaus. Ant jo išverskite sausainių masę, suformuokite pailgą vyniotinį ir labai standžiai susukite jį į popierių, užvyniokite galus.
* Dėkite tinginį į šaldytuvą per naktį sustingti.
* Kai sustings, išvyniokite ir apibarstykite cukraus pudra.

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook