Kokosų piene troškinta lašiša su daržovėmis.
Kategorija: Daržovių patiekalai / Žuvies patiekalai
Kokosų piene troškinta lašiša su daržovėmis.
Lašišą nulupu nuo odos, supjaustau gabaliukais ir nukaulinu.
Daržoves supjaustau patinkančia forma (man skaniausia - juostelės).
Prieskoniams naudoju karį, ciberžolę, kuminą, citrinos žievelę, druską, pipirus, čili pipirą, džiovintus krapus, džiovintus salierus.
Daržoves pakepinu ant ghee sviesto.
Paeiliui dedu pagal reikalingą apdorojimo laiką, pirma - morką, svogūną, prieskonius, vėliau - lašišą, o tik tada mažiau apdorojimo reikalaujančias daržoves.
Pilu vandens ir kokosų pieną, troškinu ant mažos ugnies (kaitlentės maximum yra 9, tai ant 5-6 uždengtu dangčiu), į pabaigą įtarkuoju citrinos žievelę ir išspaudžiu citrinos ar laimo sulčių.
Šaldytus žirnelius išvis dedu prieš patiekiant.
Tinka įvairios daržovės. Šiuo atveju naudojau ruduosius, baltuosius pievagrybius, moliūgą, morką, papriką, šalotinį svogūną, žaliuosius žirnelius, saliero kotą, cukiniją.
Ryžių makaronus išverdu pagal instrukciją ir pilu lašišos - daržovių troškinį.
Lašišą nulupu nuo odos, supjaustau gabaliukais ir nukaulinu.
Daržoves supjaustau patinkančia forma (man skaniausia - juostelės).
Prieskoniams naudoju karį, ciberžolę, kuminą, citrinos žievelę, druską, pipirus, čili pipirą, džiovintus krapus, džiovintus salierus.
Daržoves pakepinu ant ghee sviesto.
Paeiliui dedu pagal reikalingą apdorojimo laiką, pirma - morką, svogūną, prieskonius, vėliau - lašišą, o tik tada mažiau apdorojimo reikalaujančias daržoves.
Pilu vandens ir kokosų pieną, troškinu ant mažos ugnies (kaitlentės maximum yra 9, tai ant 5-6 uždengtu dangčiu), į pabaigą įtarkuoju citrinos žievelę ir išspaudžiu citrinos ar laimo sulčių.
Šaldytus žirnelius išvis dedu prieš patiekiant.
Tinka įvairios daržovės. Šiuo atveju naudojau ruduosius, baltuosius pievagrybius, moliūgą, morką, papriką, šalotinį svogūną, žaliuosius žirnelius, saliero kotą, cukiniją.
Ryžių makaronus išverdu pagal instrukciją ir pilu lašišos - daržovių troškinį.
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR MAKARONAIS
Faršo ir daržovių apkepas
Šventėms – tortas „Snickers“
New Orlean’o stiliaus krevetės
KAI KAS NAUJO: VEGETARIŠKA "SILKUTĖ"
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
MAKARONAI SU DARŽOVĖMIS IR MISO PADAŽU
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Ryžių patiekalas su vištiena ir riešutais
Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
ŽIRNELIŲ SRIUBA SU KOKOSŲ PIENU
MAKARONAI CITRININIAME SŪRIO PADAŽE SU VIŠTIENA
KALAKUTIENOS JUOSTELĖS SU FETA IR PROVANSO DARŽOVĖMIS
Lašiša su ypatingu pagardu
Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais
Šašlykai greituoju būdu..
Nesaldus vegetariškas apkepas su daržovėmis