Natūraliose sultyse fermentuotos daržovės

Kategorija: Daržovių patiekalai


Natūraliose sultyse fermentuotos daržovės

Paskelbė:
17 Kovo 2022
Tokias daržoves galite ruošti atskirai arba kartu. Šaltuoju sezono metu idealiai paįvairina Jūsų valgomų šviežių daržovių racioną. Galite fermentuoti ir su putino sultimis ir bruknių tyre. Būtinai pamėginkite! :)



Ingredientai



  • šviežiai spaustos obuolių sultys: 200 mililitrų
  • citrinų sultys: 100 mililitrų (arba laimo vaisiaus sultys)
  • morkos
  • salierų gumbai
  • švieži burokėliai
  • svogūnai
  • kalendrų sėklos


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia į 1 litro talpos indą pailgomis vidutinio storio bei ilgio lazdelėmis supjaustykite morkas, salierų gumbus, burokėlius ir žiedais supjaustykite svogūnus, kiek telpa į stiklainį.
2. Tada susmulkintas daržoves sluoksniais sudėkite į stiklainį, kartas nuo karto įberkite kalendrų sėklų ir viską užpilkite obuolių sultimis, sumaišytomis su citrinos ar laimo sultimis, kad apsemtų daržoves.
3. Parai arba pusantros palikite stiklainį su daržovėmis kambario temperatūroje, tuomet, įdėkite į šaldytuvą. Štai ir viskas. Galite skanauti. Super daržovės, super skonis!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: