Aštri menkių mišrainė su krienais
Kategorija: Salotos, mišrainės
Reikės:
- 300 g menkės
- 4 – 5 bulvių
- 2 agurkų
- 100 g krienų
- 200 ml majonezo
- 2 šaukštelių acto
- 50 g svogūnų laiškų
- petražolių
- druskos
- Menkę ir bulves išverdame, ataušiname. Žuvį supjaustome gabalėliais, o nuluptas bulves ir agurkus – griežinėliais.
- Krienus išmaišome su majonezu ir actu. Menkę sumaišome su bulvėmis ir agurkais bei apliejame padažu. Jei reikia, pagardiname druska.
- Mišrainę dedame į salotinę, papuošiame agurkais, pjaustytais svogūnų laiškais ir petražolėmis.
Raktažodžiai:
actas, bulvės, majonezas, menkių filė, petražolės, švieži agurkai, svogūnų laiškai, menkiu misraine, menkiu salotos, menke su darzovemis
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
ŽIRNELIŲ IR ŽUVIES MIŠRAINĖ
Mišrainė su rūkyta menke
Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ
Su bulvėmis kepta silkės filė
Menkės rutuliukai
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
Šventėms – tortas „Snickers“
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Aštri topinambų sriuba
Tuno salotos: puikus pasirinkimas tiek Kūčių, tiek kasdieniam stalui
DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS
Grybų salotos su silke
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Žuvimi įdaryti kiaušiniai
VOKIŠKA BULVIŲ MIŠRAINĖ
JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
CUKINIJŲ BLYNAI SU SVOGŪNŲ LAIŠKAIS