Baltyminiai blynai
Kategorija: Blynai
Ingredientai
- 120g Kvietinių miltų
- 6 vnt. Kiaušinių
- 0.75 arb. š. Kepimo miltelių
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Vanilės ekstrakto
- 2tbps Sviesto
- 220g Sūrio (Riccota)
Gaminimas
- Sviestą ištirpiname.
- Dedame visus ingredientus į blenderį ir sumaišome iki vientisos masės.
- Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę ir pilame apie 1/4 puodelio masės vienam blynui.
- Kepame, kol blynai gražiai paruduoja. Tuomet apsukame ir taip pat apkepame kitą pusę.
- Patiekite su mėgstamu sirupu ar uogiene.
Grūdėtos varškės blynai su šilauogių sirupu
Tortas „Juodasis miškas“
Pilno grūdo cinamoniniai blynai
Olandiški vaikų blynai
Šventėms – tortas „Snickers“
Kiaušinius dažome natūraliai
AMERIKIETIŠKI BLYNAI UŽGAVĖNĖMS (SVEIKUOLIŠKAS VARIANTAS)
Graikiško jogurto blynai
Migdolų pyragas su uogiene
Žydinčių pomidorų tręšimas. Atskleistos visos paslaptys
Tortas „Raffaello“
Mėsainis Insanity
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Patobulinti bulviniai blynai
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU
Vyšninis Barbecue padažo receptas
BLYNAI SU RICOTTA
Raudonojo aksomo tortas
Greitai paruošiami avižiniai ir graikiško jogurto keksiukai
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
kalėdinis Salomėjos vyniotinis
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Sumuštinis su kiaušiniene, pomidoru ir baziliku
LIETINIAI BLYNAI SU MĖSA IR DARŽOVĖMIS