BLYNAI SU RICOTTA

Kategorija: Blynai


BLYNAI SU RICOTTA

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • miltai: 1 stiklinės
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • druska: 0,25 arbatinio šaukštelio
    • cukrus: 2-3 valgomųjų šaukštų (priklausomai nuo to kaip saldžiai mėgstate bei su kuo patieksite)
    • kiaušiniai: 2
    • vanilės esencija: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • pienas: 0,5 puodelio
    • ricotta varškė: 1 puodelio (~250 gramų)
  1. Iš pradžių dubenyje sumaišome persijotus miltus, kepimo miltelius bei druską. Tada kitame dubenyje išplakame kiaušinius su cukrumi, įmaišome vanilės esenciją, pieną bei ricottą. Pilame į miltus bei atsargiai išmaišome, kol gausis vientisa masė.
  2. Tuomet įkaitiname keptuvę (aš kepimui jokių riebalų nenaudojau) bei iškepame blynus iš abiejų.
  3. Labai gardu valgyti su grietine, šokolado padažu, uogiene arba su kuo tik širdelė geidžia. Skanaus!
  4. Pastebėjimas: Fantastiški blyneliai, purūs, lengvučiai bei tirpstantys burnoje, tikrai tikrai. Labai verti visų mano pagyrų.:)
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: