BLYNAI SU RICOTTA
Kategorija: Blynai
- miltai: 1 stiklinės
- kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
- druska: 0,25 arbatinio šaukštelio
- cukrus: 2-3 valgomųjų šaukštų (priklausomai nuo to kaip saldžiai mėgstate bei su kuo patieksite)
- kiaušiniai: 2
- vanilės esencija: 0,5 arbatinio šaukštelio
- pienas: 0,5 puodelio
- ricotta varškė: 1 puodelio (~250 gramų)
- Iš pradžių dubenyje sumaišome persijotus miltus, kepimo miltelius bei druską. Tada kitame dubenyje išplakame kiaušinius su cukrumi, įmaišome vanilės esenciją, pieną bei ricottą. Pilame į miltus bei atsargiai išmaišome, kol gausis vientisa masė.
- Tuomet įkaitiname keptuvę (aš kepimui jokių riebalų nenaudojau) bei iškepame blynus iš abiejų.
- Labai gardu valgyti su grietine, šokolado padažu, uogiene arba su kuo tik širdelė geidžia. Skanaus!
- Pastebėjimas: Fantastiški blyneliai, purūs, lengvučiai bei tirpstantys burnoje, tikrai tikrai. Labai verti visų mano pagyrų.:)
Šventėms – tortas „Snickers“
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
VARŠKĖS APKEPAS "TORTINO DI RICOTTA"
Kiaušinius dažome natūraliai
AMERIKIETIŠKI BLYNAI UŽGAVĖNĖMS (SVEIKUOLIŠKAS VARIANTAS)
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Tortas „Juodasis miškas“
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU
Veganiški blyneliai / lietiniai - tikrai labai paprastai pagaminami!
SVAJONIŲ PUSRYČIAI - MIELINIAI BLYNAI
Silkė saldžiai rūgščiame marinate
Graikiško jogurto blynai
VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS
ŽEMAIČIŲ BLYNAI KEPTI ORKAITĖJE
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
Migdolų pyragas su uogiene
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Saldainiai Rafaelo
VARŠKĖS KEKSAS SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS