LIETINIAI BLYNAI SU MĖSA IR DARŽOVĖMIS
Kategorija: Blynai / Daržovių patiekalai
- faršas: 500 gramų (naudotas kiaulienos faršas)
- kopūstai: 0,5
- morkos: 2
- svogūnai: 1
- druska
- pipirai
- lietiniai (kepti pagal šį receptą)
- Įdaras: Kopūstą bei svogūną supjaustome, morkas sutarkuojame bei apkepame aliejuje. Tuomet mėgstamą faršą taip pat apkepame, beriame pagal savo skonį druskos ir pipirų. Sumaišome su keptomis daržovėmis, jei reikia (norisi) įdedame dar mėgstamu prieskonių.
- Po to dėdame po maždaug šaušktą pasiruošto įdaro ant lietinio bei susukame. Apkepame iš abiejų pusių. Patiekiame ir skanaujame:) Labai gardu valgyti su grietine
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS
Virtų bulvių suktinukai su faršu
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
Šniceliai su balta duona ir padažu
Kopūstų blyneliai
Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru
Lietiniai su grybų įdaru
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis
AMERIKIETIŠKI BLYNAI UŽGAVĖNĖMS (SVEIKUOLIŠKAS VARIANTAS)
NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA
Patobulinti bulviniai blynai
BULVINIAI BLYNAI SU ĮDARU IR APSKRUDUSIA SŪRIO PLUTELE
RECEPTAS: KINIŠKI BLYNAI (SCALLION PANCAKES)
Pica su faršu
ŽEMAIČIŲ BLYNAI KEPTI ORKAITĖJE
Troškinti kopūstai su mėsa
CUKINIJŲ BLYNAI SU SVOGŪNŲ LAIŠKAIS
Veganiški blyneliai / lietiniai - tikrai labai paprastai pagaminami!
Naudingi patarimai apie daržoves