Olandiški vaikų blynai
Kategorija: Blynai
Ingredientai
- 0.1 arb. š. Druskos
- 190ml Pieno
- 1 valg. š. Cukraus
- 90g Kvietinių miltų
- 3vnt. Kiaušinių
- 3 arb. š. Cukraus pudros
- 1 arb. š. Cukraus
- 1g Citrinos žievelių
- 2 arb. š. Vanilės ekstrakto
- 3 valg. š. Sviesto
- 50g Mėlynių
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
- Į didelę torto formą dedame sviestą ir dedame į orkaitę, kad ištirptų.
- Tuo tarpu blenderyje sumaišome kiaušinius, miltus, šiltą pieną, 1 valg. š. cukraus, vanilės ekstraktą, žiupsnelį druskos ir viską sutriname vidutiniu greičiu iki vientisos masės.
- Atsargiai iš orkaitės išimame formą su ištirpusiu sviestu. Pasukinėjame skardą, kad sviestas pasiskirstytų po dugną, o kas lieka supilame į tešlą ir dar kartą išmaišome.
- Supilame tešlą į formą ir dedame į orkaitę. Kepame apie 20-25 minutes.
- Kol blynai kepa sumaišome mėlynes, 1 arb. š. cukraus bei citrinos žievelę ir paliekame pasimarinuoti.
- Blynui iškepus perkeliame jį ant grotelių ir paliekame šiek tiek atvėsti.
- Supjaustome blyną į 4 dalis, dedame į lėkštes, pabarstome cukraus pudra ir uždedame mėlynių.
- Skanaus!
Šventėms – tortas „Snickers“
Kiaušinius dažome natūraliai
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Tortas „Juodasis miškas“
Migdolų pyragas su uogiene
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Tortas „Raffaello“
Raudonojo aksomo tortas
Citrininis pyragas
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Baltyminiai blynai
VARŠKĖS APKEPAS "TORTINO DI RICOTTA"
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Velykinis „Napoleonas“
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI
Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas
Glazūra padengtos mielinės bandelės su cinamonu
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Šokoladinis tiramisų tortas