Lietiniai blynai su vištiena ir pievagrybių padažu
Kategorija: Blynai / Vištiena ir paukštiena
Ingredientai
- Lietiniai blynai: kiekis pagal poreikį (ruoškite be cukraus)
- Vištienos filė: minkštai iškepta ar virta
- Morkos: 1 vnt.
- Svogūnai: 0,5 vnt.
- Prieskoniai: vištienai (nebūtina)
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
Pievagrybių padažui :
- Pievagrybiai: sauja
- Grietinė: 2 valg. š. (arba kreminio sūrelio)
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Vištienos gabaliukus susmulkinti peiliu ar suplėšyti šakutės pagalba.
2. Morką smulkiai sutarkuoti, svogūną supjaustyti mažais gabalėliais. Smulkintas daržoves apkepti keptuvėje su truputėliu druskos ir pipirų.
3. Kepti kol suminkštės daržovės ir jas atvėsinus sumaišyti su smulkinta vištiena.
4. Paruošto įdaro šaukštą dėti ant lietinio blyno, jį sulankstyti ir tuomet apkepti karštoje keptuvėje, kol blynas taps gražiai auksinis.
5. Padažui pievagrybius supjaustyti griežinėliais ar gabaliukais ir apkepti keptuvėje. Įdėti grietinės (ar sūrelio), pagardinti druska ir pipirais. Patiekti su blynais.
Panašūs receptai
Lietiniai blynai su vištiena ir pievagrybių padažu
Barbekiu vištienos kąsneliai
Vištiena su grybais kreminiame padaže
Barbekiu vištienos kąsneliai
Vistiena pataluose su majonezu
Kebabas su traškia vištiena su daržovėmis ir padažu
LIETINIAI BLYNAI SU MĖSA IR DARŽOVĖMIS
Naminis Ramen su vištiena, ryžių makaronais ir pievagrybiais
Panini sumuštinis su vištiena
Vištiena su imbieru ir medumi
Vištienos salotos su saldžiomis bulvėmis ir jogurtiniu padažu
VIŠTIENOS KEPSNYS SU GRYBŲ (PIEVAGRYBIŲ) PADAŽU