Minkšti varškėčiai su aguonomis
Kategorija: Blynai
Ingredientai
- Varškė: 1 pakelis (180g)
- Ryžių miltai: 3 valg. š.
- Kepimo milteliai: 1/2 arb.š.
- Kiaušiniai: 1 vnt.
- Vanilės ekstraktas: šlakelis
- Aguonos: 2 valg. š. (nepilni)
Recepto paruošimas
1. Į dubenį sudėti varškę, berti miltus su kepimo milteliais, mušti kiaušinį, pilti vanilės ekstrakto ir suberti aguonas. Viską gerai išmaišyti.
2. Drėgnomis rankomis suformuoti varškėčius, juos apvolioti miltuose ir kepti ant vidutinės kaitros kol taps gražiai apskrudę.
3. Apversti kas minutę, kad išorė neapskrustų per daug, o vidus spėtų iškepti.
4. Patiekti su mėgstamais priedais.
Purūs varškėčiai su bananais
Rikotos blyneliai vaikams
Močiutės senoviniai minkšti, purūs tikri kepti varškėčiai keptuvėje su grietine
Virtų bulvių blynai su varške
Olandiški vaikų blynai
Blynai su varške - varškėčiai be cukraus
Bynai su maskarpone
Blynai su maskarpone
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
BLYNAI SU RICOTTA
SKANIAUSI VARŠKINIAI BLYNAI
Mieliniai blynai
Baltyminiai blynai
Be galo gardūs mieliniai blynai
VARŠKINIAI BELGIŠKI VAFLIAI
Kopūstų blynai su manais
Tikri amerikiešiski blyneliai su kefyru pusryčiams
Cukinijų blynai vaikams
Purūs graikiško jogurto blynai
Kokosiniai blyneliai
Vafliai su varške ir bananu
Kepti vafliai - čirviniai blynai su vandeniu
Bulvių ir moliūgų blynai
Purūs veganiški akvafabos blynai