Minkšti varškėčiai su aguonomis

Kategorija: Blynai


Minkšti varškėčiai su aguonomis

Paskelbė:
20 Rugsėjo 2024

Ingredientai

  • Varškė:  1 pakelis (180g)
  • Ryžių miltai: 3 valg. š.
  • Kepimo milteliai: 1/2 arb.š.
  • Kiaušiniai: 1 vnt.
  • Vanilės ekstraktas: šlakelis 
  • Aguonos: 2 valg. š. (nepilni)



Recepto paruošimas

1. Į dubenį sudėti varškę, berti miltus su kepimo milteliais, mušti kiaušinį, pilti vanilės ekstrakto ir suberti aguonas. Viską gerai išmaišyti.

2. Drėgnomis rankomis suformuoti varškėčius, juos apvolioti miltuose ir kepti ant vidutinės kaitros kol taps gražiai apskrudę.

3. Apversti kas minutę, kad išorė neapskrustų per daug, o vidus spėtų iškepti.

4. Patiekti su mėgstamais priedais.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: