Močiutės senoviniai minkšti, purūs tikri kepti varškėčiai keptuvėje su grietine
Kategorija: Blynai
Ingredientai
- varškė: 250 gramų
- kiaušiniai: 2
- grietinė: 3 valgomųjų šaukštų
- miltai: 1,5 stiklinės (stengiamės nepridėti per daug, kartais užtenka 1 stiklinės su trupučiu)
- cukrus: 1 valgomojo šaukšto
- druska: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių varškę sutrupiname į dubenėlį.
2. Įmušame kiaušinius, įdedame grietinę, druską bei cukrų, viską gerai išmaišome-ištriname šakutės pagalba.
3. Persijojame miltus.
4. Tuomet po truputį beriame persijotus miltus, suminkome tešlą (man pačiai tiesiog užtenka pamaigyti šakute).
5. Tešla gaunasi šiek tiek limpanti prie rankų, todėl varškėčius formuokite drėgnomis rankomis.
6. Galiausiai kepkite iš visų pusių ant įkaitintos keptuvės su šlakeliu aliejaus.
7. Patiekite su mėgstamais pagardais ir skanaukite!
Purūs varškėčiai su bananais
Tikri amerikiešiski blyneliai su kefyru pusryčiams
GARDŪS MIELINIAI BLYNAI
Blynai su varške - varškėčiai be cukraus
Blynų receptas su kefyru
Kefyro tešlos blynai
Bynai su maskarpone
Blynai su maskarpone
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
BLYNAI SU RICOTTA
SKANIAUSI VARŠKINIAI BLYNAI
Blyneliai su majonezu
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
Kaip kepti blynus? Arba nuostabus blynelių receptas!
Mieliniai vafliai - purūs ir labai minkšti!
Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
Blyneliai su moliūgu
Greiti blynai
Jogurtiniai blynai su obuoliais
Purūs blynai su moliūgu
Purūs japoniški suflė blyneliai, gaminti su kvietiniais miltais ir pienu
Kepti vafliai - čirviniai blynai su vandeniu