GARDŪS MIELINIAI BLYNAI
Kategorija: Blynai
- šviežios mielės: 25 gramų (arba sausos - 8-9 gramų)
- cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
- pienas: 0,5 litro
- kiaušiniai: 2
- razinos: 1 didelės saujos
- druska: žiupsnelio
- miltai
Indą su tešla uždengiame maistine plėvele arba rankšluostėliu bei paliekame šiltoje vietoje, kol tešla padvigubės.
Tuomet kepame ant gerai įkaitintos keptuvės (stengiamės naudoti kuo mažiau aliejaus) iš abiejų pusių. Patiekiame su mėgstama uogiene, grietine, sviestu arba klevų sirupu. Galima, jeigu norisi, pabarstyti cukraus pudra. Mėgaujamės!
SVAJONIŲ PUSRYČIAI - MIELINIAI BLYNAI
Kiaušinius dažome natūraliai
AMERIKIETIŠKI BLYNAI UŽGAVĖNĖMS (SVEIKUOLIŠKAS VARIANTAS)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Mielinės spurgos su džemu
MIELINĖS SPURGOS SU DŽEMU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
Migdolų pyragas su uogiene
KALAKUTIENOS ARBA VIŠTIENOS "PASTRAMA"
RECEPTAS: KINIŠKI BLYNAI (SCALLION PANCAKES)
Šventėms – tortas „Snickers“
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Duonelė su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir rozmarinais
keptos anties receptas
Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis
Gardžiosios mielinės spurgos
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Grūdėtos varškės blynai su šilauogių sirupu
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
KEPTI VARŠKĖTUKAI