LAŠIŠOS IR BROKOLIŲ APKEPAS SU BULVĖMIS
Kategorija: Apkepai / Daržovių patiekalai / Žuvies patiekalai / Vegetariški / Veganiški
Reikės :
500 g lašišos file
4-5 didesnės bulvės
1 didelis brokolis
3-4 skiltelės česnako
kmynų
šv. krapų
skrudintų svogūnų dribsnių
druskos
pipirų
užpilas
500 ml riebaus pieno
3 v.š. miltų
3 v.š. sviesto
druskos
pipirų
saujelė parmezano
Gaminimas :
1.Nuluptas bulves apverdame ir supjaustome riekelėmis.Nepervirkite.
2.Brokolį susmulkiname ir nuplikome verdančiu vandeniu.Dedame į kiaurasamtį ir gerai nuvarviname.
3.Lašišos file odą pašaliname ir supjaustome gabaliukais.Dedame druskos,pipirų ,smulkintų česnakų ,kmynų,krapų.Paliekame pastovėti.
4.Į keptuvę dedame miltus ir juos paskrudiname.Į vidurį keptuvės dedame sviestą ,ištirpiname ir sumaišome su miltais.Įkaitiname pieną ir pilame ant miltų ir sviesto masės.Maišome kol neliks gumuliukų ir padažas sutirštės.Gardiname druska ir pipirais.
5.Į pasirinktą kepimo indą ,galite įtiesti kepimo popieriaus arba patepti sviestu.Dėliokite bulvių riekeles,dėkite brokolius ir ant viršaus lašišą.Palaistykite padažu ir pabarstykite svogūnų traškučių.Ant viršaus sudėkite likusią lašišą,brokolius ir bulvių riekeles.Užpilkite visą likusį padažą ir pabarstykite parmezanu.
6.Kepkite 180 * C temperatūroje 40-50 min.
Skanaus !!!
500 g lašišos file
4-5 didesnės bulvės
1 didelis brokolis
3-4 skiltelės česnako
kmynų
šv. krapų
skrudintų svogūnų dribsnių
druskos
pipirų
užpilas
500 ml riebaus pieno
3 v.š. miltų
3 v.š. sviesto
druskos
pipirų
saujelė parmezano
Gaminimas :
1.Nuluptas bulves apverdame ir supjaustome riekelėmis.Nepervirkite.
2.Brokolį susmulkiname ir nuplikome verdančiu vandeniu.Dedame į kiaurasamtį ir gerai nuvarviname.
3.Lašišos file odą pašaliname ir supjaustome gabaliukais.Dedame druskos,pipirų ,smulkintų česnakų ,kmynų,krapų.Paliekame pastovėti.
4.Į keptuvę dedame miltus ir juos paskrudiname.Į vidurį keptuvės dedame sviestą ,ištirpiname ir sumaišome su miltais.Įkaitiname pieną ir pilame ant miltų ir sviesto masės.Maišome kol neliks gumuliukų ir padažas sutirštės.Gardiname druska ir pipirais.
5.Į pasirinktą kepimo indą ,galite įtiesti kepimo popieriaus arba patepti sviestu.Dėliokite bulvių riekeles,dėkite brokolius ir ant viršaus lašišą.Palaistykite padažu ir pabarstykite svogūnų traškučių.Ant viršaus sudėkite likusią lašišą,brokolius ir bulvių riekeles.Užpilkite visą likusį padažą ir pabarstykite parmezanu.
6.Kepkite 180 * C temperatūroje 40-50 min.
Skanaus !!!
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
BROKOLIŲ – FETOS SALOTOS
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Šventėms – tortas „Snickers“
ŽUVIES SUKTINUKAI SU RIKOTOS IR BROKOLIŲ KREMU
Makaronų apkepas su daržovėmis
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
MAKARONAI SU RŪKYTA LAŠIŠA IR BROKOLIAIS
Žydinčių pomidorų tręšimas. Atskleistos visos paslaptys
Velykinis „Napoleonas“
Lašiša su ypatingu pagardu
Lašišos iešmeliai
Neapolietiška trinta kukurūzų sriuba
Pikantiški 6 šašlykų receptai
KOPŪSTŲ APKEPAS
Baltas padažas kotletams
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“