Lazanija su vištiena

Kategorija: Apkepai / Vištiena ir paukštiena


Lazanija su vištiena

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 1 arb. š. Druskos
  • 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 100g Mozarella sūrio
  • 300g Vištienos krūtinėlės
  • 300g Pomidorų
  • 10g Vištienos sultinio kubelių
  • 100ml Vandens
  • 9vnt. Lazanijos lakštų
  • 100g Lydyto sūrio
Lazanija – tai įdarytas makaronų apkepas. Šis patiekalas įdaromas su labai įvairiais produktais: mėsa, tunu, daržovėmis, sūriais, špinatais ir t.t. Tai vienas iš tradicinių italų patiekalų.

Gaminimas

  1. Į verdantį vandenį dedame vištienos krūtinėlę ir verdame apie 15-20min.
  2. Išvirtą vištieną supjaustome juostelėmis.
  3. Didesniame inde pjaustytą vištieną sumaišome su lydytų sūreliu, 1 gabaliuku smulkino mozzarella sūrio ir sultiniu (kuris turi būti ištirpintas karštame vandenyje).
  4. Kepimo inde išklojame 3 ar 2 (kiek telpa) lazanijos lakštus ir ant viršaus dedame sluoksnį paruoštos vištienos su padažu, vėl klojame ant padažo lazanijos makaronus ir vėl dedame sluoksnį paruošto padažo. Taip išklojame visus lazanijos makaronus.
  5. Viršutinius lazanijos lakštus storai aptepame pomidorų padažu bei sudedame likusį smulkintą mozzarella sūrį.
  6. Kepti apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
VISO: 1571 kcal, 152g angliavandenių, 127g baltymų, 48g riebalų, 256mg cholesterolio.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: