Silkė su keptomis daržovėmis
Kategorija: Žuvies patiekalai
Ingredientai
- Silkė: 2 vnt.
- Saldžioji bulvė (batatas): 1/2 vnt.
- Burokėlis: 1 vnt. (apvirtas)
- Svogūnų laiškai: keli stiebai
- Ridikėliai: 2 vnt.
- Krapai: kelios šakelės
- Balzamiko acto: 1-2 valg. š.
- Sezamų sėklos: pabarstyti
Recepto paruošimas
1. Bulvę supjaustyti juostelėmis, pagardinti druska ir apipurkšti aliejumi.
2. Išdėlioti karšto oro gruzdintuvėje ir kepti 180 C temperatūroje apie 15-20 min. Rekomenduojama bulvytes pamaišyti po 5-7 min kepimo.
3. Burokėlį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir apkepti sausoje keptuvėje. Pagardinti balzaminiu actu.
4. Svogūnų laiškus susmulkinti, ridikėlius supjaustyti griežinėliais, krapus sukapoti. Viską sumaišyti su truputėliu aliejaus ir žiupsneliu druskos.
5. Patiekiant išdėliot lėkštėje daržoves, keptus burokėlius, batatų lazdeles ir silkės filė.
Labai skanios salotos su silke
Teriyaki lašišos dubenėlis
Grikių dubenėlis su lašiša
Makaronai su lašiša, krevetėmis ir grietinėle
Silkės salotos su avokadais, agurkais, ridikėliais ir avinžirniai
Silkė su kepintomis daržovėmis ir slyvomis
Greita žuvis tešloje - skani ir karšta, ir šalta
Silkės ir daržovių salotos su kiaušiniais
Silkė acto marinate
SILKE IR DARŽOVĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI
Kūčioms ir ne tik: silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai
silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai
Silkė su keptais burokėliais ir salierais
Audronės ruošta silkė - šių metų topas
Skumbrė su daržovėmis
Žuvimi įdaryti kiaušiniai
Taupūs tuno ir bulvių kepsneliai
Su bulvėmis kepta silkės filė
Marinuota silkė su svogūnais, actu ir cinamonu
Marinuota silkė su svogūnais, actu ir cinamonu
Meksikietiškas žuvies troškinys
ŠVENTINIAI SUMUŠTINUKAI-UŽKANDUKAI SU SILKE
Silkė su karamelizuotais svogūnais ir spanguolėmis
Silkės mišrainė su daržovėmis, kiaušiniu, krapais ir grietine