Silkė su pievagrybiais, svogūnais ir majonezu
Kategorija: Žuvies patiekalai / Salotos, mišrainės
Ingredientai
- silkė: 1 (arba 2 silkės filė)
- pievagrybiai: 400-500 gramų
- svogūnai: 2 (vid. dydžio)
- majonezas: 3-4 valgomųjų šaukštų
- šviežiai malti juodieji pipirai
- aliejus (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių silkę išdarinėjame, supjaustome riekelėmis.
2. Tuomet pievagrybius supjaustome riekelėmis (jei maži) arba kubeliais. Pakepiname ant trupučio aliejaus. Atidedame į dubenį.
3. Tada toje pačioje keptuvėje pakepiname susmulkintus (pusžiedžiais ar kubeliais) svogūnus, juos taip pat pakepiname ant trupučio aliejaus.
4. Po to svogūnus sumaišome su pievagrybiais, įberiame pipirų, įdedame majonezo, išmaišome bei užklojame silkę.
5. Paliekame pasimarinuoti maždaug 12 valandų.
6. Patiekiame ir skanaujame!
7. Pastebėjimas: Jeigu silkė nėra itin sūri į pagardą galima (reikalui esant) įberti šiek tiek druskos
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Dovilės silkė su pomidorais plinta kaip virusas
Silkė su saulėgrąžomis
Silkė su saulegrąžomis
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
Grikių salotos - mišrainė su pievagrybiais ir silke
Su bulvėmis kepta silkės filė
ŠVENTINIAI SUMUŠTINUKAI-UŽKANDUKAI SU SILKE
Sluoksniuota silkės mišrainė su pievagrybiais, kiaušiniu ir majonezu
Silkė su džiovintais vaisiais - svečiai labai ją giria!
Mišrainė "Lapės kailis" su silke - originalus Kūčių patiekalas
Korėjietiška silkė
Silkių "sušiai"
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Audronės ruošta silkė - šių metų topas
Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis
Paprastos Kalėdinės silkės salotos su pievagrybiais ir žirneliais
Silkė su pievagrybiais ir pomidorais
Silkė su karamelizuotais svogūnais, balzamiko actu ir rudu cukrumi
Silkė su pomidorais
SILKE IR DARŽOVĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI
Kūčioms ir ne tik: silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai
silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai