Silkė su pievagrybiais, svogūnais ir majonezu

Kategorija: Žuvies patiekalai / Salotos, mišrainės


Silkė su pievagrybiais, svogūnais ir majonezu

Paskelbė:
18 Gruodžio 2023

Ingredientai


  • silkė: 1 (arba 2 silkės filė)
  • pievagrybiai: 400-500 gramų
  • svogūnai: 2 (vid. dydžio)
  • majonezas: 3-4 valgomųjų šaukštų
  • šviežiai malti juodieji pipirai
  • aliejus (kepimui)



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių silkę išdarinėjame, supjaustome riekelėmis.

2. Tuomet pievagrybius supjaustome riekelėmis (jei maži) arba kubeliais. Pakepiname ant trupučio aliejaus. Atidedame į dubenį.

3. Tada toje pačioje keptuvėje pakepiname susmulkintus (pusžiedžiais ar kubeliais) svogūnus, juos taip pat pakepiname ant trupučio aliejaus.

4. Po to svogūnus sumaišome su pievagrybiais, įberiame pipirų, įdedame majonezo, išmaišome bei užklojame silkę.

5. Paliekame pasimarinuoti maždaug 12 valandų.

6. Patiekiame ir skanaujame!

7. Pastebėjimas: Jeigu silkė nėra itin sūri į pagardą galima (reikalui esant) įberti šiek tiek druskos


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: