Mišrainė "Lapės kailis" su silke - originalus Kūčių patiekalas

Kategorija: Salotos, mišrainės


Mišrainė "Lapės kailis" su silke - originalus Kūčių patiekalas

Paskelbė:
23 Rugsėjo 2022
Tokia mišrainė "Lapės kailis" su silke yra nuostabus patiekalas, kuris gali papuošti kiekvienų namų Kūčių stalą. Pats valgis ir atrodo itin patraukliai, ir yra labai skanus. Paragaujame jau dabar, kad nuspręstume, ar norisi tokią mišrainę įtraukti į savo šventinį valgiaraštį. 



Ingredientai



  • silkės filė: 1
  • svogūnai: 2
  • marinuoti pievagrybiai: 300 gramų
  • morkos: 2 (virtos)
  • bulvės: 1-2 (virtos)
  • veganiškas majonezas: pagal skonį

Recepto paruošimas



1. Mišrainę formuojame sluoksniais ir kiekvieną sluoksnį padengiame veganišku majonezu.
2. Pirmas sluoksnis: Supjaustome bei sudedame silkę
3. Antras sluoksnis: Supjaustome svogūną kubeliais ir pakepame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
4. Grybus supjaustome juostelėmis, apkepame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
5. Tuomet sumaišome atvėsintus grybus bei svogūnus. Dedame sluoksnį.
6. Trečias sluoksnis: Sutarkuojame bulves stambia tarka. Dedame sluoksnį.
7. Ketvirtas sluoksnis: Sutarkuojame morkas stambia tarka bei sumaišome su pakepintais svogūnais. Dedame ant viršaus.
8. Neužmirštame aptepti veganišku majonezu.
9. Štai mūsų mišrainė "Lapės kailis" su silke jau paruošta. Patiekiame į stalą ir lepinamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: