Krevečių ir ananasų iešmeliai
Kategorija: Vegetariški / Veganiški patiekalai
Ingredientai
- ananasai: 1
- krevetės be kiauto: 500 gramų
- avokadų aliejus: 3 šaukštų
- citrinos sultys: iš 1 vnt.
- paprikos drožlės: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- sviestas: 3 šaukštų
- smulkintos petražolės: 2 šaukštų (galite pakeisti į kalendrą)
- česnakas: 2 skiltelių
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia išmirkykite medinius iešmelius vandenyje.
2. Ananaso minkštimą supjaustykite kubeliais.
3. Tada dalį ananasų kubelių sutrinkite iki tyrės.
4. Tuomet dubenyje sumaišykite ananasų tyrę, avokadų aliejų, druską, citrinos sultis ir paprikos drožles.
5. Sudėkite krevetes į pasiruoštą marinatą ir išmaišykite.
6. Dėkite į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui pasimarinuoti.
7. Po to ant medinių iešmelių maukite krevetę, ananaso gabaliuką, krevetę ir taip toliau.
8. Ištirpintą sviestą sumaišykite su susmulkintomis petražolėmis ir išspaustais česnakais.
9. Gautu mišiniu patepkite krevečių iešmelius ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę po maždaug 2 minutes iš kiekvienos pusės.
10. Iškepus dar vieną kartą patepkite sviesto mišiniu.
Panašūs receptai
Česnakiniai lašišos iešmeliai kepti orkaitėje
"TOFU" IEŠMELIAI
Krevetės su česnaku ir čili
Veganiški keksiukai su razinomis
Tofu iešmeliai su daržovėmis
Paprastai ir greitai pagaminami vištienos iešmeliai su vaisiais
Lašišų iešmeliai - kebabai su daržovėmis
Makaronai su tunu ir šparaginėmis pupelėmis
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu
Salotos su figomis, ožkų sūriu ir Prosciutto kumpiu
Skrebutis su avokadu ir kiaušiniu