Krevečių ir ananasų iešmeliai
Kategorija: Vegetariški / Veganiški patiekalai

Ingredientai
- ananasai: 1
- krevetės be kiauto: 500 gramų
- avokadų aliejus: 3 šaukštų
- citrinos sultys: iš 1 vnt.
- paprikos drožlės: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- sviestas: 3 šaukštų
- smulkintos petražolės: 2 šaukštų (galite pakeisti į kalendrą)
- česnakas: 2 skiltelių
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia išmirkykite medinius iešmelius vandenyje.
2. Ananaso minkštimą supjaustykite kubeliais.
3. Tada dalį ananasų kubelių sutrinkite iki tyrės.
4. Tuomet dubenyje sumaišykite ananasų tyrę, avokadų aliejų, druską, citrinos sultis ir paprikos drožles.
5. Sudėkite krevetes į pasiruoštą marinatą ir išmaišykite.
6. Dėkite į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui pasimarinuoti.
7. Po to ant medinių iešmelių maukite krevetę, ananaso gabaliuką, krevetę ir taip toliau.
8. Ištirpintą sviestą sumaišykite su susmulkintomis petražolėmis ir išspaustais česnakais.
9. Gautu mišiniu patepkite krevečių iešmelius ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę po maždaug 2 minutes iš kiekvienos pusės.
10. Iškepus dar vieną kartą patepkite sviesto mišiniu.
Panašūs receptai

Česnakiniai lašišos iešmeliai kepti orkaitėje

"TOFU" IEŠMELIAI

Krevetės su česnaku ir čili

Veganiški keksiukai su razinomis

Tofu iešmeliai su daržovėmis

Paprastai ir greitai pagaminami vištienos iešmeliai su vaisiais

Lašišų iešmeliai - kebabai su daržovėmis

Makaronai su tunu ir šparaginėmis pupelėmis

PIEVAGRYBIŲ KIŠAS

Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu

Salotos su figomis, ožkų sūriu ir Prosciutto kumpiu

Skrebutis su avokadu ir kiaušiniu