Krevečių ir ananasų iešmeliai

Kategorija: Vegetariški / Veganiški patiekalai


Krevečių ir ananasų iešmeliai

Paskelbė:

Ingredientai

  • ananasai: 1
  • krevetės be kiauto: 500 gramų
  • avokadų aliejus: 3 šaukštų
  • citrinos sultys: iš 1 vnt.
  • paprikos drožlės: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
  • sviestas: 3 šaukštų
  • smulkintos petražolės: 2 šaukštų (galite pakeisti į kalendrą)
  • česnakas: 2 skiltelių



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia išmirkykite medinius iešmelius vandenyje.

2. Ananaso minkštimą supjaustykite kubeliais.

3. Tada dalį ananasų kubelių sutrinkite iki tyrės.

4. Tuomet dubenyje sumaišykite ananasų tyrę, avokadų aliejų, druską, citrinos sultis ir paprikos drožles.

5. Sudėkite krevetes į pasiruoštą marinatą ir išmaišykite.

6. Dėkite į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui pasimarinuoti.

7. Po to ant medinių iešmelių maukite krevetę, ananaso gabaliuką, krevetę ir taip toliau.

8. Ištirpintą sviestą sumaišykite su susmulkintomis petražolėmis ir išspaustais česnakais.

9. Gautu mišiniu patepkite krevečių iešmelius ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę po maždaug 2 minutes iš kiekvienos pusės.

10. Iškepus dar vieną kartą patepkite sviesto mišiniu.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook