Tinginių "plovas" (ryžių košė) su dešrelėmis ir pomidorų padažu

Kategorija: Vegetariški / Veganiški / Daržovių patiekalai


Tinginių "plovas" (ryžių košė) su dešrelėmis ir pomidorų padažu

Paskelbė:
23 Lapkričio 2024

Ingredientai

  • Ryžiai: 1 stikl.
  • Dešrelės: 5 vnt.
  • Valgomieji svogūnėliai: 2 valg. š.
  • Druska: pagal skonį
  • Pipirai: pagal skonį
  • Pomidorų padažas: keli šaukštai



Recepto paruošimas

1. Ryžius išvirti ir palikti šiek tiek pravėsti.

2. Valgomuosius svogūnėlius pakepti gerai įkaitintame puode kol jie suminkštės.

3. Dešreles supjaustyti griežinėliais ir sudėti prie svogūnėlių.

4. Pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišyti.

5. Į puodą sudėti pomidorų padažą ir dar kartą viską išmaišyti.

6. Puodo turinį patroškinti 5 min vis pamaišant.

7. Galiausiai į puodą sudėti virtus ryžius, gerai išmaišyti ir patiekti su marinuotais agurkėliais.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: