Tinginių "plovas" (ryžių košė) su dešrelėmis ir pomidorų padažu
Kategorija: Vegetariški / Veganiški / Daržovių patiekalai
Ingredientai
- Ryžiai: 1 stikl.
- Dešrelės: 5 vnt.
- Valgomieji svogūnėliai: 2 valg. š.
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
- Pomidorų padažas: keli šaukštai
Recepto paruošimas
1. Ryžius išvirti ir palikti šiek tiek pravėsti.
2. Valgomuosius svogūnėlius pakepti gerai įkaitintame puode kol jie suminkštės.
3. Dešreles supjaustyti griežinėliais ir sudėti prie svogūnėlių.
4. Pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišyti.
5. Į puodą sudėti pomidorų padažą ir dar kartą viską išmaišyti.
6. Puodo turinį patroškinti 5 min vis pamaišant.
7. Galiausiai į puodą sudėti virtus ryžius, gerai išmaišyti ir patiekti su marinuotais agurkėliais.
Raktažodžiai:
Greitai pagaminami, lengvi ir paprasti patiekalai, dešrelės, plovas, ryžiai, ryžių košė, greitas plovas, tinginių plovas, ryžiai su dešrelėmis, ryžių košė su dešrelėmis
Daržovių troškinys su šonine ir dešrelėmis
Makaronai su lašiša, krevetėmis ir grietinėle
Vegetariškas plovas su avinžirniais
Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis
Morkytės fri karšto oro gruzdintuvėje
Kepta cukinija su faršu, pomidorais ir sūriu
Lašišos tartaras su avokadų kremu
Kepta cukinija su faršu
"Tinginių balandėliai"
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Vegetariškas baklažanų tartaras su ryžiais ir agurkais
Orkaitėje keptos cukinijos su įdaru
TINGINIŲ SUŠI ARBA "SUŠIŲ" MIŠRAINĖ
Kopūstainis
Ryžių ir grikių košė "Gardžioji"
Rizotas su grybais
Vegetariški balandėliai be mėsos
Vegetariški balandėliai su augaliniu faršu kinietiškai
Užkepti cukinijų suktinukai pomidoriniame padaže
Purūs kotletai iš cukinijos
Perlinių kruopų garnyras su daržovėmis
Vegetariška pica su keptom daržovėm
Troškinti kopūstai su dešrelėmis
Ryžių patiekalas su vištiena ir riešutais