Įdaryti kiaušiniai
Kategorija: Užkandžiai
INGREDIENTAI
- Kiaušiniai 4 vnt. kietai virti
- Lašiša 150 g šaltai rūkytos
- Svogūnai 1 vnt. nedidelis
- Salierai 50 g šaknies
- Morkos 1 vnt.
- Provanso žolelių prieskoniai 1 arbat. š.
- Sviestas 1 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. šaukštas citrinos sulčių ir žiupsnelis tarkuotos citrinos žievelės
- Majonezas 2 valg. š.
- Jogurtas 2 valg. š. natūralaus
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
KAIP GAMINTI
1. Nuluptus svogūnus smulkiai supjaustykite. Nuo morkos ir saliero nulupkite žievę ir sutarkuokite šiaudeliais. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite smulkintus svogūnus, morkas ir salierus. Keletą minučių patroškinkite, kol pagels.
2. Kietai virtus kiaušinius perpjaukite perpus išilgai, išimkite trynius. Sutrinkite trynius šakute. Smulkiais gabalėliais supjaustykite rūkytą lašišą. Suberkite į atvėsusias troškintas daržoves. Pagardinkite druska, prieskoniais.
3. Jogurtą sumaišykite su majonezu citrinos sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Sukrėskite į įdaro masę ir dar kartą viską išmaišykite.
4. Įdarą sudėkite į virto kiaušinio baltymo puseles. Papuoškite žalumynais.
2. Kietai virtus kiaušinius perpjaukite perpus išilgai, išimkite trynius. Sutrinkite trynius šakute. Smulkiais gabalėliais supjaustykite rūkytą lašišą. Suberkite į atvėsusias troškintas daržoves. Pagardinkite druska, prieskoniais.
3. Jogurtą sumaišykite su majonezu citrinos sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Sukrėskite į įdaro masę ir dar kartą viską išmaišykite.
4. Įdarą sudėkite į virto kiaušinio baltymo puseles. Papuoškite žalumynais.
Įdaryti kiaušiniai "Kruvinoji Merė" su rūkyta lašiša
KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR MAKARONAIS
Kiaušinius dažome natūraliai
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Pikantiški kiaulienos iešmeliai
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Pomidorų sriuba su kukulaičiais
Makaronų apkepas su daržovėmis
MAKARONAI SU RŪKYTA LAŠIŠA IR BROKOLIAIS
Kokosų piene troškinta lašiša su daržovėmis.
Vištiena su kariu
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
Šlaunelių ir daržovių troškinys
KALAKUTIENOS JUOSTELĖS SU FETA IR PROVANSO DARŽOVĖMIS
Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais
Žuvimi įdaryti kiaušiniai
Pikantiškas vištienos troškinys
Lašiša su ypatingu pagardu
Sotus avienos ragu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENOS KUKULIAIS
Gaivios salotos su kepta lašiša
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu