Karštas čiabatos sumuštinis su kiauliena
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- čiabatos duonos: 1
- kiaulienos nugarinės kepsniai: 2 (dideli)
- aitriosios paprikos milteliai: žiupsnelio
- druska
- pipirai
- svogūnai: 2
- grietinėlė: 80 mililitrų
- vanduo: 2 valgomųjų šaukštų
- Dijon garstyčios: 1-2 arbatinių šaukštelių
- pomidorai: 1
- Mozarellos sūris: 100 gramų
- salotos
Recepto paruošimas
1. Pradžioje čiabatą perpjaukite išilgai bei pakepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paskrus. Prieš pat pabaigą ant viršutinės dalies sudėkite suplėšytą Mozzarellos sūrį bei dar pakepkite, kol sūris gražiai išsilydys.
2. Tuomet kiaulienos kepsnius pagardinkite paprika, druska ir pipirais bei dėkite į gerai įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
3. Tada į tą pačią keptuvę, kur kepė kepsniai sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną bei truputį pakepinkite. Supilkite grietinėlę, vandenį bei leiskite užvirti.
4. Užvirus sudėkite garstyčias, truputį druskos bei viską gerai išmaišykite. Kepkite, kol padažas sutirštės.
5. Po to ant čiabatos pagrindo dėkite keptus svogūnus, griežinėliais supjaustytą kiaulieną, pomidorus, salotos lapus bei uždenkite kita čiabatos dalimi su sūriu. Skanaukite!
Panašūs receptai











