Čeburekai su kumpiu, pievagrybiais ir sūriu lavaše

Kategorija: Užkandžiai


Čeburekai su kumpiu, pievagrybiais ir sūriu lavaše

Paskelbė:
26 Kovo 2024

Ingredientai

  • apvalūs lavašai: 5
  • kumpelis: ~300 gramų (tinka ir dešrelės arba "daktariška" dešra)
  • fermentinis sūris: ~350 gramų
  • pievagrybiai: ~100 gramų
  • marinuoti agurkėliai: 3-4
  • pomidorų padažas: 3-4 valgomųjų šaukštų
  • majonezas: 4 valgomųjų šaukštų
Mirkymui:
  • kiaušiniai: 1
  • miltai: ~2-3 valgomųjų šaukštų
  • pienas: ~1 stiklinės


Recepto paruošimas

1. Iš pradžių kumpį, sūrį, agurkus ir pievagrybius supjaustykite nedideliais, plonais gabaliukais.

2. Viską dėkite į dubenį ir gerai išmaišykite, kad įdaras tolygiai pasiskirstytų.

3. Tada į įdarą dėkite majonezo ir pomidorų padažo, viską išmaišykite.

4. Ant vienos lavašo pusės dėkite įdarą.

5. Užlenkite pusiau ir mirkykite į plakinį (leiskite nuvarvėti).

6. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Skanaukite!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: