Čeburekai su kumpiu, pievagrybiais ir sūriu lavaše
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- apvalūs lavašai: 5
- kumpelis: ~300 gramų (tinka ir dešrelės arba "daktariška" dešra)
- fermentinis sūris: ~350 gramų
- pievagrybiai: ~100 gramų
- marinuoti agurkėliai: 3-4
- pomidorų padažas: 3-4 valgomųjų šaukštų
- majonezas: 4 valgomųjų šaukštų
Mirkymui:
- kiaušiniai: 1
- miltai: ~2-3 valgomųjų šaukštų
- pienas: ~1 stiklinės
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kumpį, sūrį, agurkus ir pievagrybius supjaustykite nedideliais, plonais gabaliukais.
2. Viską dėkite į dubenį ir gerai išmaišykite, kad įdaras tolygiai pasiskirstytų.
3. Tada į įdarą dėkite majonezo ir pomidorų padažo, viską išmaišykite.
4. Ant vienos lavašo pusės dėkite įdarą.
5. Užlenkite pusiau ir mirkykite į plakinį (leiskite nuvarvėti).
6. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Skanaukite!
Čeburekai su faršu ir sūriu lavaše
Prancūziški kepti rageliai su sūriu ir kumpiu
Karšti sumuštiniai kitaip su daktariška dešra ir sūriu orkaitėje
Bruschetta su kumpiu ir daržovėmis
Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais
Sumuštinis "Monte Cristo"
Lavašo suktinukai su kumpiu ir kreminiu sūriu
Kepti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
Gimtadienio vaišės, užkandžiai - stalas suaugusiems
KEPTAS SUMUŠTINIS SU TUNU IR SŪRIU
Vištienos ir pievagrybių suktinukai
Karšti kepti sušiai
UŽKANDĖLĖ SU GRYBAIS
Užkandžiai su sūriu
Naminiai kebabai su malta mėsa ir majonezo padažu
čeburekai su kopūstais ir grybais
Nesaldūs užkandiniai keksiukai su dešrelėmis ir kefyru
NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA
Įdaryti kiaušiniai su rūkyta žuvimi
įdarytos krabų lazdelės
Bulvių krepšeliai su daržovėmis ir silke
Užkandėlė: lavašo laiveliai, įdaryti brinza ir špinatais
Sunku būtų rasti skanesnį sumuštinį
Prancūziškas užkandis