Vieno kąsnio užkandėlės su paštetu ir vynuogėmis
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- antienos paštetas: 300 gramų (naudoju "Lapino puota")
- grietinėlė: 100 mililitrų
- supjaustytos šviežios petražolės: 1 saujelės
- raudonosios vynuogės: 1 saujelės
- itališki raguoliai: 2 (arba prancūziškas batonas)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia raguolį arba prancūzišką batoną supjaustome riekelėmis.
2. Tada paskrudiname orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros.
3. Išimame ir paliekame pilnai atvėsti.
4. Po to dubenyje iki vientisos masės sumaišome paštetą, grietinėlę bei petražoles.
5. Ant skrebučio užtepame pasiruoštą užtepėlę, uždedame supjaustytų vynuogių ir papuošiame petražolėmis. Skanaujame!
Panašūs receptai

Bruchetta - brusketos su tuno užtepėle ir prancūzišku batonu

Užkandžiai su pomidorais ir fetos sūrio užtepėle

Vieno kąsnio tortilijų užkandėlės su rūkyta mėsa ir ožkos pieno sūriu

Prancūziškas užkandis

Prancūziško batono bokšteliai su vištienos krūtinėle

Sūrio užkandis su vynuogėmis

Vieno kąsnio sumuštinukai su paprikos ir bulvių kremu

sumuštinukai su pievagrybių užtepėle

Vieno kąsnio užkandžiai įvairioms progoms

ŠVENTINIAI SUMUŠTINUKAI-UŽKANDUKAI SU SILKE

Krevečių vieno kąsnio užkandėlės

Traškieji krostini (crostini) su figų džemu