Vieno kąsnio užkandėlės su paštetu ir vynuogėmis
Kategorija: Užkandžių receptai
Ingredientai
- antienos paštetas: 300 gramų (naudoju "Lapino puota")
- grietinėlė: 100 mililitrų
- supjaustytos šviežios petražolės: 1 saujelės
- raudonosios vynuogės: 1 saujelės
- itališki raguoliai: 2 (arba prancūziškas batonas)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia raguolį arba prancūzišką batoną supjaustome riekelėmis.
2. Tada paskrudiname orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros.
3. Išimame ir paliekame pilnai atvėsti.
4. Po to dubenyje iki vientisos masės sumaišome paštetą, grietinėlę bei petražoles.
5. Ant skrebučio užtepame pasiruoštą užtepėlę, uždedame supjaustytų vynuogių ir papuošiame petražolėmis. Skanaujame!
Panašūs receptai
Bruchetta - brusketos su tuno užtepėle ir prancūzišku batonu
Užkandžiai su pomidorais ir fetos sūrio užtepėle
Vieno kąsnio tortilijų užkandėlės su rūkyta mėsa ir ožkos pieno sūriu
Prancūziškas užkandis
Prancūziško batono bokšteliai su vištienos krūtinėle
Sūrio užkandis su vynuogėmis
Vieno kąsnio sumuštinukai su paprikos ir bulvių kremu
sumuštinukai su pievagrybių užtepėle
Vieno kąsnio užkandžiai įvairioms progoms
ŠVENTINIAI SUMUŠTINUKAI-UŽKANDUKAI SU SILKE
Krevečių vieno kąsnio užkandėlės
Traškieji krostini (crostini) su figų džemu