Vieno kąsnio krepšeliai su lašiša ir žalumynais
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- maistinių šulinėlių arba krepšelių
- sūdytos arba rūkytos lašišos
- sviesto
- citrinos sulčių
- žalumynų (krapų, petražolių)
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kol šis suminkštėja.
2. Krapus ir petražoles nuplaukite bei smulkiai sukapokite.
3. Sviestą išsukite su kapotais žalumynais, druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių, suvyniokite į sviestinį popierių ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
4. Prieš gamindamos lašišą krepšeliuose, sukietėjusį sviestą supjaustykite nedideliais kvadratukais.
5. Plačioje lėkštėje išdėliokite krepšelius.
6. Į kiekvieną krepšelį dėkite po kvadratuką žaliojo sviesto ir gabaliuką lašišos.
7. Papuoškite petražolės šakele arba krapais. Lepinkitės!
Panašūs receptai

Krepšeliai su lašiša

Raudoni ikrai vieno kąsnio krepšeliuose

UŽKANDĖLĖS SU LAŠIŠA

Raudono ikrai vieno kąsnio krepšeliuose

LAŠIŠOS IR SŪRIO UŽKANDIS

Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais

Lašišų krepšeliai su varške

Vieno kąsnio sumuštiniai su tunu

Rūkytos lašišos vieno kąsnio sumuštiniai

Įdaryti kiaušiniai "Kruvinoji Merė" su rūkyta lašiša

Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais

LAŠIŠOS UŽKANDIS SU TEPAMUOJU SŪRELIU