kepti kiaušiniai, keptos dešrelės ir pievagrybiai (orkaitėje)
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- rūkytos kiaulienos dešrelės: 2
- pievagrybiai: 4
- kiaušiniai: 1
- pomidorai: 1
- mėgstamos salotos
- svogūnų laiškai
- šviežio čiobrelio šakelės
- druska
- juodieji pipirai
- alyvuogių aliejus
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į kepimo skardą sudedame pievagrybius, ant kurių uždedame po čiobrelio šakelę ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Šalia išdėliojame kiaulienos dešreles.
2. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-12 minučių arba tol, kol viskas gražiai apskrunda.
3. Tada lėkštėje išdėliojame salotas, supjaustytus pomidorus, pagardiname druska bei pipirais, užpilame alyvuogių aliejaus.
4. Šalia sudedame iškeptas dešreles, pievagrybius, kiaušinį bei svogūnų laiškus. Skanaujame!
Panašūs receptai

Čili dešrainiai

SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR DEŠRELIŲ UŽKANDIS

Sotūs angliški pusryčiai su dešrelėmis ir kiaušiniais

Nesaldūs užkandiniai keksiukai su dešrelėmis ir kefyru

Orkaitėje kepti kiaušiniai su rudaisiais pievagrybiais, šonine ir špinatais

Virta kiaušinienė su daržovėmis ir dešrelėmis

Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais

Orkaitėje keptos užkandėlės su krevetėmis

Dešrelės mielinėje tešloje su sūriu orkaitėje

Coney Island čili dešrainiai

Corn dog receptas - dešrelės su sūriu tešloje

Plakta kiaušinienė kitaip su dešrelėmis, pienu ir sūriu