Sotūs angliški pusryčiai su dešrelėmis ir kiaušiniais

Kategorija: Užkandžių receptai


Sotūs angliški pusryčiai su dešrelėmis ir kiaušiniais

Paskelbė:

Ingredientai

  • kiaušiniai: 2
  • dešrelės: 3
  • pievagrybiai: 2
  • maži pomidorai: 1 nedidelės kekės (arba 2 didesni)
  • šoninė: 2 plonų griežinelių
  • konservuotos pupelės: 250 gramų
  • skrudinta duona: 2 riekelių
  • druska
  • malti pipirai
  • aliejus



Recepto paruošimas

1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.

2. Į kepimo indą sudedame dešreles, šoninę ir pomidorus.

3. Kepame maždaug 15 minučių. Šoninė turi gautis traški.

4. Tuomet konservuotas pupeles supilame į prikaistuvį ir ant mažos ugnies pakaitiname.

5. Tada pievagrybius supjaustome nedideliais griežinėliais ir apkepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus.

6. Kai jau grybai iškepa, juos išimame ir į tą pačią keptuvę įmušame kiaušinius. Pagardiname druska ir pipirais. Iškepame kiaušinius.

7. Po to paskrudiname duonos riekeles (sausoje keptuvėje arba orkaitėje).

8. Galiausiai serviruojame viską į lėkštę, patiekiame ir lepinamės sočiais ir skaniais pusryčiais!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook