Omleto vyniotinis su bazilikais ir mocarela

Kategorija: Užkandžių receptai


Omleto vyniotinis su bazilikais ir mocarela

Paskelbė:

Ingredientai

  • kiaušiniai: 4
  • 35% riebumo grietinėlė: 0,5 stiklinės
  • alyvuogių aliejus: 4 šaukštų
  • mocarelos sūris: 150 gramų
  • bazilikas: keletos lapelių
  • druska
  • pipirai



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių kiaušinius išplakame su grietinėle, druska bei pipirais.

2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir supilame pusę paruošto plakinio.

3. Viryklės kaitrą sumažiname iki vidutinės, keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame maždaug 60 sekundžių.

4. Omletą išimame iš keptuvės ir taip pat iškepame antrą omletą.

5. Ant paruoštų blynų uždedame pjaustytos mocarelos ir bazilikų lapų.

6. Blynus susukame ir įvyniojame į kepimo popierių.

7. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.

8. Dedame į jau įkaitusią orkaitę ir kepame 2 minutes.

9. Išvyniojame iš popieriaus ir patiekiame. Skanaujame!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook