Omleto vyniotinis su bazilikais ir mocarela
Kategorija: Užkandžių receptai
Ingredientai
- kiaušiniai: 4
- 35% riebumo grietinėlė: 0,5 stiklinės
- alyvuogių aliejus: 4 šaukštų
- mocarelos sūris: 150 gramų
- bazilikas: keletos lapelių
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kiaušinius išplakame su grietinėle, druska bei pipirais.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir supilame pusę paruošto plakinio.
3. Viryklės kaitrą sumažiname iki vidutinės, keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame maždaug 60 sekundžių.
4. Omletą išimame iš keptuvės ir taip pat iškepame antrą omletą.
5. Ant paruoštų blynų uždedame pjaustytos mocarelos ir bazilikų lapų.
6. Blynus susukame ir įvyniojame į kepimo popierių.
7. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
8. Dedame į jau įkaitusią orkaitę ir kepame 2 minutes.
9. Išvyniojame iš popieriaus ir patiekiame. Skanaujame!
Panašūs receptai
Japoniškas omletas Tamagoyaki
Omleto vyniotinis su vištienos kumpeliu
Omletas su jūros dumbliais ir sezamo sėklomis
Brusketa su saulėje džiovintais pomidorais ir mocarela
Omletas su špinatais ir rūkyta lašiša
Pusryčių kesadilija su kiaušiniais
Kiaušinienė - Omletas su špinatais ir daržovėmis
Kiaušinienė su duonos skrebučiais
Omletas su morkų įdaru
Vasariški omleto suktinukai
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Sumuštinis su kiaušiniene, pomidoru ir baziliku