Omleto vyniotinis su bazilikais ir mocarela
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- kiaušiniai: 4
- 35% riebumo grietinėlė: 0,5 stiklinės
- alyvuogių aliejus: 4 šaukštų
- mocarelos sūris: 150 gramų
- bazilikas: keletos lapelių
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kiaušinius išplakame su grietinėle, druska bei pipirais.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir supilame pusę paruošto plakinio.
3. Viryklės kaitrą sumažiname iki vidutinės, keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame maždaug 60 sekundžių.
4. Omletą išimame iš keptuvės ir taip pat iškepame antrą omletą.
5. Ant paruoštų blynų uždedame pjaustytos mocarelos ir bazilikų lapų.
6. Blynus susukame ir įvyniojame į kepimo popierių.
7. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
8. Dedame į jau įkaitusią orkaitę ir kepame 2 minutes.
9. Išvyniojame iš popieriaus ir patiekiame. Skanaujame!
Panašūs receptai

Japoniškas omletas Tamagoyaki

Omleto vyniotinis su vištienos kumpeliu

Omletas su jūros dumbliais ir sezamo sėklomis

Brusketa su saulėje džiovintais pomidorais ir mocarela

Omletas su špinatais ir rūkyta lašiša

Pusryčių kesadilija su kiaušiniais

Kiaušinienė - Omletas su špinatais ir daržovėmis

Kiaušinienė su duonos skrebučiais

Omletas su morkų įdaru

Vasariški omleto suktinukai

Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis

Sumuštinis su kiaušiniene, pomidoru ir baziliku