Omleto vyniotinis su vištienos kumpeliu

Kategorija: Užkandžių receptai / Patiekalai iš vištienos ir paukštienos


Omleto vyniotinis su vištienos kumpeliu

Paskelbė:

Ingredientai

  • kiaušiniai: 6
  • majonezas: 1 šaukšto
  • kietasis sūris: 100 gramų
  • vištienos kumpelis: 150 gramų (nuotrauka žemiau, kokį naudojau aš)
  • rukolos lapeliai: 1 saujos
  • druska: žiupsnelio
  • malti juodieji pipirai: žiupsnelio


Recepto paruošimas

1. Iš pradžių kiaušinius išplakame su majonezu, druska, pipirais bei sutarkuotu sūriu.

2. Tuomet kepimo skardą ištiesiame su kepimo popieriumi, bet taip, kad užsidėtų ir ant šonų skardos.

3. Tada dedame kepimo skardą į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei pašildome 10 minučių ir tik po to supilame kiaušinių plakinį. Sumažiname temperatūrą iki 180 laipsnių bei kepame maždaug 15-20 minučių. Iškepusį omletą atvėsiname.

4. Paskui ant omleto dedame plonai supjaustytą vištienos kumpį, rukolos lapelius bei susukame vyniotinį. Supjaustome maždaug 1 centimetro storio riekutėmis. Skanaujame!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook