Omleto vyniotinis su vištienos kumpeliu
Kategorija: Užkandžių receptai / Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Ingredientai
- kiaušiniai: 6
- majonezas: 1 šaukšto
- kietasis sūris: 100 gramų
- vištienos kumpelis: 150 gramų (nuotrauka žemiau, kokį naudojau aš)
- rukolos lapeliai: 1 saujos
- druska: žiupsnelio
- malti juodieji pipirai: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kiaušinius išplakame su majonezu, druska, pipirais bei sutarkuotu sūriu.
2. Tuomet kepimo skardą ištiesiame su kepimo popieriumi, bet taip, kad užsidėtų ir ant šonų skardos.
3. Tada dedame kepimo skardą į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei pašildome 10 minučių ir tik po to supilame kiaušinių plakinį. Sumažiname temperatūrą iki 180 laipsnių bei kepame maždaug 15-20 minučių. Iškepusį omletą atvėsiname.
4. Paskui ant omleto dedame plonai supjaustytą vištienos kumpį, rukolos lapelius bei susukame vyniotinį. Supjaustome maždaug 1 centimetro storio riekutėmis. Skanaujame!
Panašūs receptai

Vištienos sushi - vištiena kitaip

Omleto vyniotinis su bazilikais ir mocarela

Vyniotinis su vištienos krūtinėle ir špinatais

Kiaulienos odelių ir vištienos vyniotinis

Vištienos galantinas. Įdaryta višta.

Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis su sūriu

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais

Užkandinis morkų vyniotinis su vištiena

Vasariški omleto suktinukai

Pasakiška vištienos ir žiedinių kopūstų (kalafiorų) apkepėlė

Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus

Vištienos kepsneliai su šonine