Barankos - Varšuvos žiedeliai su kmynais

Kategorija: Užkandžiai


Barankos - Varšuvos žiedeliai su kmynais

Paskelbė:
21 Balandžio 2022
Tokių nesaldžių barankų receptą labai seniai radau viename žurnale. Jau tikrai nepasakysiu kaip jis vadinosi. Jame jos buvo pavadintos - varšuvos žiedeliai. Mums jos tikrai patiko ir kartas nuo karto pasigaminame jas savo namuose, kai norisi ką nors užkąsti jos labai tinka.



Ingredientai


  • sviestas: 110 gramų
  • tarkuotas kietasis sūris: 75 gramų
  • kiaušiniai: 2
  • malta paprika: žiupsnelio
  • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • miltai: 185 gramų


  •  Aptepimui:
    • kiaušiniai: 1 (išplakto)
  • Papuošimui:
    • kmynai


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia minkštą sviestą suplakame iki putų.
2. Tada įdedame sūrį, kiaušinius, prieskonius bei gerai išmaišome. Po to įmaišome miltus.
3. Tešlą 60 minučių pastatome vėsioje vietoje.
4.
5. Paskui plonai iškočiojame ant stalo (tešlalentės), apibarstyto su nedideliu miltų kiekiu bei išspaudžiame žiedelius. Juos sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepame kiaušiniu, žiedelius apibarstome kmynais.
6. Tuomet kepame iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 8-12 minučių 200 laipsnių temperatūroje (kol gražiai paruduos).
7. Atvėsiname ant grotelių. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: