KOPŪSTIENĖ SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS IR “SORU”KRUOPOMIS

Kategorija: Sriubos


KOPŪSTIENĖ SU RAUGINTAIS KOPŪSTAIS IR “SORU”KRUOPOMIS

Paskelbė:
21 Gruodžio 2019
Šį patiekala Ukrainoje vadina
“Капустняк»! Ten jis labai populiarus.Ten jį gamina su mėsa ir be. Abiejais atvejais yra labai skanus,sotus ir tirštas patiekalas.Pabandykite ir Jums patiks

Gaminimas;

Sorų kruopas nuplauti ir užpylus vandeniu palaikyti 20 min.,kad nuimtu kartumą !
Į puodą įpilti 1,5l.vandens ar buljono.Įpjaustyti kubeliais bulves ir sudėti puse stiklinės mirkytų kruopų.Virti ant silpnos ugnies 20-25min.Sudėti 200gr.raugintų kopūstų,prieskonių ir pavirti 10min.
Keptuvėje ant aliejaus pakepinti svogūnus,tarkuotas morkas,įpilti truputį buljono ir patroškinti.Įdėti porą skiltelių smulkinto česnako ir įdėti porą šaukštų pomidorų padažą.
Troškintas daržoves sudėti į kopūstus ir dar pavirti 5min.
Į kopūstienę įsidėti grietinės,petražolių lapelių.
SKANAUS
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: