Sriuba su mėsos kukuliais, morkomis, bulvėmis ir ryžiais

Kategorija: Sriubų receptai


Sriuba su mėsos kukuliais, morkomis, bulvėmis ir ryžiais

Paskelbė:

Ingredientai

  • morkos: 1
  • bulvės: 6
  • svogūnai: 1
  • česnakas: 2 skiltelių
  • raudonosios saldžiosios paprikos: 0,5
  • cukinijos: 0,5
  • šaldyti žirneliai: saujos
  • ryžiai
  • faršas: 300 gramų
  • vištienos sultinys: 1 litro
  • sviestas: 1 šaukštelio
  • malti juodieji pipirai
  • druska



Recepto paruošimas

1. Pradėkite pjaustydami morką, bulves, papriką, svogūną ir česnaką mažais kubeliais.

2. Į didelį puodą įdėkite sviestą ir įkaitinkite jį.

3. Įdėkite paruoštas daržoves ir kepkite apie 5 minutes, kol jos pradės minkštėti.

4. Kai daržovės suminkštės, užpilkite jas sultiniu, uždenkite ir virkite apie 10–15 minučių, kol bulvės bus beveik minkštos.

5. Toliau į sriubą įdėkite šaldytus žirnelius, kubeliais supjaustytą cukiniją ir rankomis suformuotus faršo rutuliukus.

6. Virkite dar apie 10 minučių, kol mėsos kukuliai bus pilnai išvirę ir cukinija suminkštės.

7. Baigiant, pagardinkite sriubą druska ir maltais juodaisiais pipirais pagal savo skonį.

8. Leiskite sriubai keletą minučių pastovėti, kad skoniai susijungtų.

9. Patiekite karštą su šviežia duona arba skrebučiais. Skanaus!

10. Santrauka: Ši sriuba su mėsos kukuliais, morkomis, bulvėmis ir ryžiais yra puikus pasirinkimas norintiems šilto, maistingo ir lengvai pagaminamo patiekalo. Sultingas faršas ir traškios daržovės užtikrina pilnavertį valgį, tinkantį pietums ar vakarienei.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook