Čili sriuba su jautienos faršu ir pupelėmis
Kategorija: Sriubų receptai

Ingredientai
- Malta jautiena: 800 gr
- Svogūnai: 1 vnt. (didelis)
- Česnakai: 4-5 skiltelės
- Konservuoti pomidorai: 1 skardinė (smulkinti, lupti)
- Pomidorų padažas: 1 stiklinė (tinka passata)
- Konservuotos raudonosios pupelės: 1 skardinė
- Maltas kuminas: 1 a.š.
- Malta paprika: 2 a.š.
- Čili dribsniai: 0,5 a.š.
- Jautienos sultinys: 1,5 stikl,
- Druska ir pipirai: pagal skonį
- Rudasis cukrus: 1 v.š.
Pagardinimui:
- Grietinė
- Kietasis sūris
- Kalendros arba petražolės
Recepto paruošimas
1. Keptuvėje, įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti smulkintą svogūną. Po kelių minučių sudėti smulkintą česnaką.
2. Į keptuvę dėti maltą jautieną. Kepant vis maišyti ir pasmulkinti mėsą, kad būtų biresnė.
3. Į keptuvę prie mėsos suberti prieskonius - kuminą, papriką ir čili. Viską gerai išmaišyti ir kai jautiena bus apkepus - supilti jautienos sultinį ir viską troškinti apie 10-20 min atidengtoje keptuvėje, kol sultinio liks visai nedaug.
4. Prie mėsos dėti konservuotus pomidorus, pomidorų padažą ir pupeles. Įberti šaukštelį cukraus. Išmaišyti ir leisti dar kelias minutes pasitroškinti.
5. Patiekiant užbarstyti tarkuoto sūrio ir kapotų žalumynų.
Panašūs receptai

čili sriuba / troškinys su faršu

Ugninė mėsos sriuba su jautienos faršu ir pupelėmis

MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)

MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)

AŠTRI POMIDORŲ SRIUBA | RECEPTAS

Čili sriuba (aštri sriuba)

Čili sriuba

Čili sriuba

Vokiška guliašo sriuba su pupelėmis

Paprasta charčio sriuba su jautiena ir ryžiais

Čili sriuba su faršu

Prancūziška svogūnų sriuba su sūriu