KINIŠKOS VIŠTIENOS SALOTOS
Kategorija: Salotos, mišrainės
- virtos vištienos krūtinėlės: 2
- šviežios petražolės: 50 gramų (arba kalendros)
- kiniški kopūstai: 0,5 galvos
- Padažui:
- ryžių actas: 2 valgomųjų šaukštų
- cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
- druska: 1 arbatinio šaukštelio
- sezamų aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
- garstyčios: 3 arbatinių šaukštelių
- sojų padažas: 2 arbatinių šaukštelių
- Iš pradžių vištieną supjaustykite norimo dydžio kubeliais. Petražoles susmulkinkite. Pekino kopūstą supjaustykite rėžiukais.
- Tuomet visus nurodytus padažo ingredientus gerai išmaišykite tarpusavyje iki vientisumo.
- Galiausiai klokite salotas į lėkštę, ant viršaus - su petražolėmis bei padažu išmaišytą vištieną. Patiekite ir mėgaukitės!
Balandėliai iš Pekino kopūsto
NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA
Pekino kopūstų salotos su vištiena.
Pikantiškos vištienos salotos
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
Kepenėlių salotos su daržovėmis
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Šiltos daržovių salotos su krevetėmis
Naminiai kebabai
Gaivios salotos su kepta lašiša
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
KALAKUTIENOS IR RYŽIŲ KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
WASABI MARINATAS VIŠTIENAI
NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS
Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis
Spalvotos kopūstų salotos
Kiniškos sojų varškės salotos
JAUTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI
Orkaitėje kepti kotletai su daržovių padažu
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
Kiaušinius dažome natūraliai
Kopūstų blyneliai