KINIŠKOS VIŠTIENOS SALOTOS
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai / Patiekalai iš vištienos ir paukštienos
Ingredientai
- virtos vištienos krūtinėlės: 2
- šviežios petražolės: 50 gramų (arba kalendros)
- kiniški kopūstai: 0,5 galvos
Padažui:
- ryžių actas: 2 valgomųjų šaukštų
- cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
- druska: 1 arbatinio šaukštelio
- sezamų aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
- garstyčios: 3 arbatinių šaukštelių
- sojų padažas: 2 arbatinių šaukštelių
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištieną supjaustykite norimo dydžio kubeliais. Petražoles susmulkinkite. Pekino kopūstą supjaustykite rėžiukais.
2. Tuomet visus nurodytus padažo ingredientus gerai išmaišykite tarpusavyje iki vientisumo.
3. Galiausiai klokite salotas į lėkštę, ant viršaus - su petražolėmis bei padažu išmaišytą vištieną. Patiekite ir mėgaukitės!
Panašūs receptai
Šiltos vištienos salotos su paprikomis, pomidorais ir žirnių daigais
Tradicinės kiniškos agurkų salotos
Aštrios krevečių salotos
MAKARONAI CITRININIAME SŪRIO PADAŽE SU VIŠTIENA
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
Salotos su vištiena, daržovėmis, avokadu, alyvuogėmis ir česnakiniu padažu
Cezario salotos su vištiena
Pikantiškos vištienos salotos
UŽKANDUKAI SU SIURPRIZU ŠAUKŠTELIUOSE (SU VIŠTIENA)
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
Pekino kopūstų salotos su rūkyta vištiena ir marinuotais pievagrybiais
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU