Špinatų ir aviečių salotos
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 3 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 20g Petražolių
- 140g Špinatų
- 25g Raudonųjų svogūnų
- 190g Aviečių
- 90g Mėlynojo sūrio
- 125g Skrudintų graikinių riešutų su medumi
- 2 valg. š. Aviečių acto
Gaminimas
- Riešutų receptą rasite čia.
- Dubenyje sumaišykite špinatus, pjaustytus svogūnus, avietes, sutrupintą sūrį bei riešutus.
- Į mažą dubenėlį supilkite actą, alyvuogių aliejų, druską bei pipirus ir viską gerai išmaišykite.
- Supilkite užpilą ant salotų ir viską gerai išmaišykite. Pabarstykite šiek tiek petražolėmis.
- Patiekite nedelsiant.
Kiaušinius dažome natūraliai
Šventėms – tortas „Snickers“
Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Gaivios salotos su kepta lašiša
Gaivios salotos su pankoliu ir avokadu
Mėsainis Insanity
Aviečių ir braškių šerbetas
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Enčilados su vištiena ir špinatais
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Salotos su mozzarella sūriu ir Pesto padažu
Orkaitėje keptas omletas
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
Bazilikų padažas