Vištienos ir salierų salotos
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- 1g Majonezo
- 0.25 arb. š. Druskos
- 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 200g Vištienos krūtinėlės
- 50g Raudonųjų svogūnų
- 0.5vnt. Salierų
Gaminimas
- Juostelėmis supjaustytą vištieną 3-4 minutes pakepti keptuvėje su aliejumi.
- Salierus bei svogūnus supjaustome ir sudedame į dubenį.
- Sudedame į dubenį ir majonezą bei vištieną, pabarstome druska, pipirais.
- Viską gerai išmaišome ir patiekiame.
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Spagečiai Su Vištiena
Mėsainis Insanity
Vegetariška Korma
Karštas špinatų ir artišokų padažas
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Baravykų sriuba
Avokade keptas kiaušinis
Olandiški vaikų blynai
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu
Lęšių sriuba
Trinta morkų sriuba
KRISTIJONO KRABŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Lašiša su ypatingu pagardu
Lazanija su vištiena
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas