Šviežių kopūstų salotos su morkomi
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- kopūstas: 1 nedidelės galvos
- morkos: 1-2
- raudonieji svogūnai: 1 nedidelio
Užpilui:
- grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
- skystas medus: 1 valgomojo šaukšto
- citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
- aliejus: 3-4 valgomųjų šaukštų
- sojų padažas: kelių lašų
- druska (jei norisi)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių daržoves supjaustome, sudedame į didesnį dubenį.
2. Tuomet visus užpilo ingredientus sumaišome tarpusavyje, užpilame ant daržovių bei rankomis sutriname, pagniaužome, kad išsiskirtų sultys.
3. Patiekiame ir skanaujame!
Gaivios salotos su feta sūriu ir pomidorais
Baltagūžių kopūstų salotos su paprika
karštos lašišos salotos su saldžiarūgščiu užpilu
Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais ir gervuogėmis
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
Super skanios karštos lašišos salotos su saldžiarūgščiu užpilu
Cezario salotos su krevetėmis
Žiedinių kopūstų salotos
Salotos su sūdyta lašiša, kiaušiniais, avokadais ir vyšniniais pomidorais
SALOTOS SU BAKLAŽANAIS
Šiltos briuselio kopūstų salotos
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
Sviežių daržovių salotos
Daržovių salotos su šparaginėmis pupelėmis ir fetos sūriu
SALOTOS SU FETA SŪRIU
Cukinijų salotos su riešutais
Šviežių kopūstų salotos su morkomis, ruoštos su actu ir aliejumi
Salotos su plėšyta jautiena
Salotos su plėšyta jautiena
SALOTOS SU ŠPINOKAIS, TUNU IR KIAUŠINIAIS
Baltagūžių kopūstų salotos su ropėmis ir obuoliais pagal Beatą
Azijos skonio rūkytos lašišos mišrainė su stikliniais makaronais
Burgo bulvių salotos / mišrainė
Tailandietiškos antienos salotos su žuvies padažo užpilu