Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais ir gervuogėmis

Kategorija: Salotos, mišrainės


Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais ir gervuogėmis

Paskelbė:
13 Rugpjūčio 2022
Gaivios ir traškios kopūstų salotos. Norėsite pakartoti dar ir dar. :)



Ingredientai



  • raudonieji kopūstai: 200 gramų
  • obuoliai: 1
  • gervuogės: 80 gramų
  • rukolos (graržgarsčių) salotos: 1 saujos
  • graikiniai riešutai: 30 gramų
  • citrinos sultys: 2 valgomųjų šaukštų (obuolių apšlakstymui)


  • Salotų užpilui:
    • apelsino sultys: iš 0,5 vnt.
    • alyvuogių aliejus: 25 mililitrų
    • druska: žiupsnelio

Recepto paruošimas



1. Paruošiame užpilą: Apelsino sultis sumaišome su alyvuogių aliejumi ir druska.
2. Patarimas: Video galite matyti kaip teisingai išspausti apelsino arba citrinos sultis, kad gautumėte maksimalią naudą iš vaisiaus.
3. Tuomet į dubenį sudedame supjaustytą juostelėmis kopūstą, plonomis riekelėmis obuolį, rukolos salotų lapus, susmulkintus riešutus ir gervuoges.
4. Tada užpilame pasiruoštą užpilą ant salotų ir gerai išmaišome. Lepinamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: