Šviežių kopūstų salotos su paprika ir morkomis, be majonezo
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- kopūstų: ketvirtadalio
- morkų: 1
- paprikų: 0,5
- druskos: 0,5 arbatinio šaukštelio
- cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
- obuolių acto: 1 valgomojo šaukšto
- augalinio aliejaus: 2 valgomųjų šaukštų
- citrinos sulčių: 1 valgomojo šaukšto
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kopūstus bei paprikas supjaustykite kuo plonesniais šiaudeliais, o morką smulkiai sutarkuokite.
2. Pasūdykite, pasaldinkite bei pagardinkite šviežiai maltais pipirais.
3. Tada užpilkite aliejumi, actu bei citrinos sultimis.
4. Salotas gerai pamaigykite mediniu šaukštu arba bulvių grūstuvu - kad išsiskirtų dar daugiau sulčių.
5. Galite, jeigu norisi, dar pagardinti šviežiomis žolelėmis (petražolėmis ar krapais), Skanaukite!
Jūros kopūstų ir morkų salotos
Šviežių kopūstų salotos su morkomis, ruoštos su actu ir aliejumi
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
Gaivios salierų salotos
Šiltos daržovių salotos su avinžirniais ir anakardžių padažu
Suomiškos bulvių salotos
Saliero gumbo salotos su morkomis ir obuoliais
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
Tuno salotos - per 15 minučių (sveikas receptas)
Žaliavalgiškos žalių burokėlių, obuolių ir morkų salotos
Baltagūžių kopūstų salotos su ropėmis ir obuoliais pagal Beatą
Tuno salotos - per 15 minučių
Šviežių kopūstų salotos su obuoliais ir agurkais
Pankolio salotos
Baltagūžių kopūstų salotos su paprika
RAW pienių lapų salotos su braškėmis ir špinatais
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
Kopūstų ir krabų lazdelių mišrainė
Aštrios krevečių salotos
Šiltos daržovių salotos su krevetėmis
TUNO SALOTOS (SU SVIESTINĖMIS SALOTOMIS)
Gaivios salotos su feta sūriu ir pomidorais
Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais
Cezario salotos su kalakutiena