Kūčių mišrainė vietoj silkės - su rūkyta lašiša, svogūnais, morkomis ir pievagrybiais
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- šaltai rūkyta lašiša: 100 gramų
- svogūnai: 1 (didelio)
- morkos: 2
- pievagrybiai: 4 (dideli)
- aliejus (kepimui)
- malti pipirai: žiupsnelio
- druska: žiupsnelio
- krapai (nėra būtina)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių svogūną bei pievagrybius supjaustykite, o morkas sutarkuokite.
2. Pakepinkite keptuvėje su aliejumi tol, kol daržovės suminkštės.
3. Tuomet lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
4. Galiausiai dubenyje sumaišykite daržoves, lašišą, susmulkintus krapus, pagardinkite pagal savo skonį druska ir pipirais. Išmaišykite.
5. Patiekite į stalą. Skanaukite!
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis
Burokėlių mišrainė su lęšiais ir silke
Grikių salotos - mišrainė su pievagrybiais ir silke
Vietoje silkės Kūčioms: Lašišos sluoksniuotis su burokėliais
Gaivios salotos su kepta lašiša
Super skanios karštos lašišos salotos su saldžiarūgščiu užpilu
karštos lašišos salotos su saldžiarūgščiu užpilu
Salotos su konservuotais pievagrybiais
Soti bulvių mišrainė su grybais
Burokelių mišrainė su pupelėmis
Daržovių mišrainė su majonezu
Karšta perlinių kruopų ir pievagrybių mišrainė
Burokėlių mišrainė su pupelėmis - kiek kitaip nei įprastai!
Sluoksniuota silkės mišrainė su pievagrybiais, kiaušiniu ir majonezu
Mišrainė "Lapės kailis" su silke - originalus Kūčių patiekalas
ŽIRNELIŲ IR ŽUVIES MIŠRAINĖ
ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA
Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais
Mišrainė su silke, keptais burokėliais, bulvėmis, morkomis ir žirneliais
Gaivios salierų salotos
Aukštaitiška burokėlių mišrainė