Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais

Kategorija: Salotos, mišrainės


Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais

Paskelbė:
21 Gruodžio 2020

Ingredientai


    • silkės filė: 400 gramų
    • marinuoti pievagrybiai: 400 gramų
    • morkos: 2 (virtos)
    • konservuoti kukurūzai: 6 šaukštų
    • garstyčios: pagal skonį 
    • mėgstamas majonezas: pagal skonį (arba natūralus graikiškas jogurtas)

Recepto paruošimas
1. Pirmiausia silkės filė supjaustykite nedideliais kubeliais.
2. Tada marinuotus pievagrybius supjaustykite riekelėmis.
3. Morką taipogi supjaustykite kubeliais arba sutarkuokite šiaudeliais.
4. Po to viską sudėkite į dubenį, ten pat berkite konservuotus kukurūzus, pagal savo ar valgančiųjų skonį pagardinkite mėgstamu majonezu (arba natūraliu jogurtu), trupučiu garstyčių ir viską išmaišykite.
5. Paragaukite, jei atrodo, kad reikia, galite paskaninti druska ir/arba pipirais. Štai ir viskas. Skanaukite! ;)
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: