Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- silkės filė: 400 gramų
- marinuoti pievagrybiai: 400 gramų
- morkos: 2 (virtos)
- konservuoti kukurūzai: 6 šaukštų
- garstyčios: pagal skonį
- mėgstamas majonezas: pagal skonį (arba natūralus graikiškas jogurtas)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia silkės filė supjaustykite nedideliais kubeliais.
2. Tada marinuotus pievagrybius supjaustykite riekelėmis.
3. Morką taipogi supjaustykite kubeliais arba sutarkuokite šiaudeliais.
4. Po to viską sudėkite į dubenį, ten pat berkite konservuotus kukurūzus, pagal savo ar valgančiųjų skonį pagardinkite mėgstamu majonezu (arba natūraliu jogurtu), trupučiu garstyčių ir viską išmaišykite.
5. Paragaukite, jei atrodo, kad reikia, galite paskaninti druska ir/arba pipirais. Štai ir viskas. Skanaukite! ;)
MAKARONAI SU TUNU IR KONSERVUOTAIS KUKURŪZAIS
SŪRIO IR KUMPIO MIŠRAINĖ SU MARINUOTAIS GRYBAIS
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Silkės salotos/mišrainė su obuoliais ir avokadais
mišrainė - salotos su pievagrybiais ir kumpiu
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Mišrainė / Salotos "Katerina"
Vištienos kebabas
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS
ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis
Ko negalima ir ką reikia daryti per savo gimimo dieną?
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Neapolietiška trinta kukurūzų sriuba
Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais