Salotos Kūčių stalui / vakarui iš raugintų kopūstų, burokėlių ir pupelių
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- rauginti kopūstai: dviejų trečdalių stiklinės
- virti burokėliai: 1 vidutinio dydžio
- virtos morkos: 1 vidutinio dydžio
- virtos bulvės: 1 vidutinio dydžio
- virtos arba konservuotos baltos pupelės: 0,5 stiklinės
- alyvuogių aliejus
- jūros druska: žiupsnelio
- juodieji pipirai: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia išverdame neluptas bulves, morkas.
2. Po to atvėsiname, nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
3. Atskirai išverdame burokėlius. Atvėsiname, nulupame, supjaustome plonais šiaudeliais. Juos galite perpjauti perpus.
4. Raugintus kopūstus pasmulkiname peiliu.
5. Po to dideliame inde sumaišome visus ingredientus. Užpilame alyvuogių aliejumi, užbarstome druskos ir pipirų pagal savo skonį. Skanaus!
Daržovių mišrainė su majonezu
Baltagūžių kopūstų salotos su paprika
Burokėlių mišrainė Kūčioms su obuoliais ir žirneliais
Burgo bulvių salotos / mišrainė
Žaliavalgiškos žalių burokėlių, obuolių ir morkų salotos
Rosolje-estiška daržovių mišrainė
Žiedinių kopūstų salotos
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
Grybai Kūčioms - marinuotų grybų mišrainė / salotos
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Tuno salotos: puikus pasirinkimas tiek Kūčių stalui, tiek kasdieniniam stalui
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis
Tuno salotos
Burokelių mišrainė su pupelėmis
TRADICINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS
Burokėlių mišrainė su pupelėmis - kiek kitaip nei įprastai!
Fasulas - baltųjų pupelių salotos/mišrainė Kūčioms
Saliero gumbo salotos su morkomis ir obuoliais
BUROKĖLIŲ, MORKŲ, KOPŪSTŲ SALOTOS
Tuno salotos - per 15 minučių (sveikas receptas)
mišrainė su pupelėmis ir kumpiu
VOKIŠKA BULVIŲ MIŠRAINĖ
Pupelių salotos su šprotais, kiaušiniais ir konservuotais kukurūzais
Tuno salotos - per 15 minučių