Garstyčių ir parmezano padažas salotoms
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- majonezas: 3 arbatinių šaukštelių
- citrinos sultys: 2 arbatinių šaukštelių
- garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
- vorčesterio padažas: 1 valgomojo šaukšto
- tarkuotas parmezano sūris: ~3 valgomųjų šaukštų (arba kitas kietasis sūris)
- medus
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžiu viską susidedame į indelį bei išplakame/išsukame arba kitaip sakant tiesiog sujungiame į vienalytę masę.
2. Paragaujame ar nieko netrūksta iš prieskonių (ingredientų kiekius galite keisti pagal savo norus). Aš dar šį kartą šiek tiek ir vandenuko ir alyvuogių aliejaus įpyliau (bet labai nedaug).
3. Viskas. Idealiausia salotas ne apipilti, o šiame padaže jas gerai išmaišyti. Skanaus!
4. Santrauka: Garstyčių ir parmezano padažas salotoms – puikus pasirinkimas, suteikiantis salotoms subtilų pikantiškumą ir kremišką tekstūrą. Pagamintas per kelias minutes, jis gali būti lengvai pritaikomas pagal jūsų skonį.
Raktažodžiai:
Padažai ir pagardai, padažas salotoms, salotų padažas, padažas su parmezano sūriu, garstyčių padažas, garstyčių ir medaus padažas, parmezanas, salotų padažas su garstyčiomis
GARSTYČIŲ IR PARMEZANO PADAŽAS SALOTOMS
Medaus ir garstyčių padažas salotoms
ČESNAKINIS PADAŽAS SALOTOMS IR NE TIK
Medaus - garstyčių vinegretas daržovių salotoms
Granatų užpilas - padažas salotoms
Bazilikų padažas
Granatų užpilas
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
Česnakinis padažas salotoms su majonezu ir grietine
Mėlynojo pelėsinio sūrio padažas
Virtų pupelių užtepėlė
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Tartar padažas
Sūrio padažas makaronams - lengvai pagaminamas
Petražolių pesto padažas
Naminiai taco prieskoniai
Bazilikų pesto padažas
Ravioli padažas iš sviesto
ROMESCO PADAŽAS
Labai aštrus čili pipirų padažas charisas
Prancūziškas rémoulade padažas - majonezas
Karštas špinatų ir artišokų padažas
Prieskoninis aliejus salotoms
Balzaminis vinegretas - mėsai marinuoti, keptoms daržovėms ir salotoms aplieti