Garstyčių ir parmezano padažas salotoms

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Garstyčių ir parmezano padažas salotoms

Paskelbė:
20 Lapkričio 2024

Ingredientai

  • majonezas: 3 arbatinių šaukštelių
  • citrinos sultys: 2 arbatinių šaukštelių
  • garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
  • vorčesterio padažas: 1 valgomojo šaukšto
  • tarkuotas parmezano sūris: ~3 valgomųjų šaukštų (arba kitas kietasis sūris)
  • medus
  • pipirai



Recepto paruošimas

1. Iš pradžiu viską susidedame į indelį bei išplakame/išsukame arba kitaip sakant tiesiog sujungiame į vienalytę masę.

2. Paragaujame ar nieko netrūksta iš prieskonių (ingredientų kiekius galite keisti pagal savo norus). Aš dar šį kartą šiek tiek ir vandenuko ir alyvuogių aliejaus įpyliau (bet labai nedaug).

3. Viskas. Idealiausia salotas ne apipilti, o šiame padaže jas gerai išmaišyti. Skanaus!

4. Santrauka: Garstyčių ir parmezano padažas salotoms – puikus pasirinkimas, suteikiantis salotoms subtilų pikantiškumą ir kremišką tekstūrą. Pagamintas per kelias minutes, jis gali būti lengvai pritaikomas pagal jūsų skonį.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: